piatok 26. februára 2021

Mary Kay Unlimited lip gloss - recenzia + všetky odtiene

Krásny deň vám prajem! Dnes by som vám chcela ukázať všetky odtiene nových leskov na pery Mary Kay Unlimited Lip Gloss. Jedná sa o vynovenú verziu pôvodných leskov, ktoré prešli zmenou konzistencie, obalu a v neposlednom rade odtieňov!

Mary Kay Unlimited lesky na pery prichádzajú v 14tich odtieňoch a troch rôznych finišoch - cream, pearl a shimmer. Oproti predošlej verzii je na prvý pohľad veľký rozdiel v balení. Nové prevedenie v elegantnom minimalistickom obale jednoduchého tvaru hodnotím veľmi pozitívne. A to isté môžem povedať o tvare aplikátoru. Ten má ideálnu veľkosť, ohybné upevnenie, je dostatočne mäkký a vďaka tomu sa s ním pracuje veľmi jednoducho a precízne. 

V popise leskov je ich hlavnou výhodou uvádzaná nelepivá konzistencia, s čím môžem naozaj súhlasiť. Lesky sú na perách extrémne príjemné, nelepia, nevysušujú a nosia sa veľmi komfortne. Bonusom pri nanášaní je jemná vanilková vôňa.

Farebná škála leskov je zostavená podľa aktuálnych trendov a musím povedať, že hlavne nude odtiene sa naozaj vydarili! Páči sa mi, že lesk je možné vrstviť a tak regulovať intenzitu farby. Pri tmavších odtieňoch je potrebné dať lesku chvíľu čas, aby sa na perách rovnomerne rozprestrel. Nižšie uvidíte jednotlivé odtiene na perách aj s popisom, či sa jedná o krémový, perleťový alebo trblietavý finiš.  

Soft Nude (pearl)

Sheer Illusion (shimmer)

Nude Blush (cream)

Fancy Nancy (shimmer)

Unique Mauve (cream)

Pink Ballerina (pearl)

Tawny Nude (cream)

Berry Delight (pearl)

Pink Fusion (cream)

Iconic Red (cream)

Beach Bronze (shimmer)

Cooper Aura (shimmer)

Chocolate Nude (cream)

Evening Berry (pearl)

Ja som z leskov úprimne nadšená a teším sa na obdobie, keď ich budeme môcť nosiť bez obmedzení a v plnej kráse! Po dlhom období, kedy sa na výslní držali matné pery, je lesk príjemnou a odľahčenou zmenou, tak im dajte šancu aj vy! :)


Ktoré odtiene vás zaujali najviac?

Zvyknete používať lesky na pery? 

Majte sa krásne!

3 komentáre:

  1. Lesky na rty nepoužívám, ale některým odstínům bych taky neodolala. Jsou moc krásné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Popravdě mě tato značka moc nezaujala, ale některé odstíny jsou docela pěkné.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť