nedeľa 14. marca 2021

Weleda Intenzívne hydratačný rad Opuncia

Krásny deň vám prajem! Po minulom článku s líčením som tu dnes opäť s recenziou, tentokrát na produkty z oblasti starostlivosti o pleť. Spoluprácu so značkou prírodnej kozmetiky Weleda si veľmi vážim a som rada, že vám vďaka nej môžem predstaviť aj ich aktuálne najnovší opunciový rad produktov zameraný na hydratáciu pleti. 


Celý rad je postavený na opuncii, ktorá má vďaka obsiahnutým polysacharidom schopnosť zadržiavať vodu a tým poskytuje pleti potrebnú hydratáciu. Opuncia, ktorá je v produktoch Weleda použitá, pochádza z Mexika a je pestovaná organicky s dôrazom na etické zásady pri celom procese vzniku a spracovania. Okrem nej sa v produktoch nachádza aj aloe vera, ktoré má okrem hydratačných aj protizápalové a antibakteriálne účinky. 


Opunciový rad obsahuje štyri produkty: pleťový krém, pleťové mlieko, očný roll-on a hydratačnú pleťovú hmlu. Produkty sú primárne určené pre mladšiu vekovú kategóriu, pre ktorú je hydratácia tým hlavným, čo sa od starostlivosti očakáva. A vďaka nemastnému zloženiu a sviežej vôni sú ideálnou jednoduchou starostlivosťou aj pre mužov.


A aký je rozdiel medzi pleťovým krémom a pleťovým lotion? Krém je vhodný pre tie z vás, ktoré máte normálnu až suchú pleť, ale napriek tomu vyžadujete od krému rýchle vstrebanie a nemastný pocit po aplikácii. Krém má ľahkú konzistenciu, vstrebáva sa okamžite a je teda aj vhodným podkladom pod makeup. Pleťový lotion, teda mlieko, je vhodným kandidátom pre normálnu, zmiešanú až mastnú pleť. Má ešte ľahšiu konzistenciu a okrem hydratácie zbavuje mastnejšiu pleť aj neželaného lesku a neucpáva póry. Oba produkty majú 30ml balenie. 


Na oblasť očí je určený chladivý gél so špeciálnym aplikátorom v podobe kovovej gulôčky. Aj tá napomáha tomu, aby gél pôsobil proti známkam únavy. Produkt sa opäť rýchlo vstrebáva, je neparfemovaný a vhodný aj pre nositeľov kontaktných šošoviek. Ak chcete zvýšiť účinky proti opuchom a unaveným očiam, odložte gél pred použitím na chvíľu do chladničky.


A nakoniec produkt, ktorý som si zamilovala hneď na prvé vyskúšanie. Je ním osviežujúca a tonizujúca hmla. Slúži na okamžité osvieženie a hydratáciu pleti a viete ju použiť rovno viacerými spôsobmi!

1. Nastriekať na tvár po čistení namiesto klasického toneru.
2. Použiť ju ako záverečný krok starostlivosti o pleť.
3. Po líčení nastriekať namiesto fixačného spreja.
4. Osviežiť sa ňou kedykoľvek počas dňa. 

Ktorý produkt vás zaujal najviac?

Máte aj vy svoje obľúbené produkty Weleda?

Majte sa krásne!

2 komentáre:

  1. Tá hmla je veľmi zaujímavá. Ja poznám akurát tak Kyselina Hyaluronovú v spreji a je super. Od weledi mám len masku ale je super.

    GOLD BUTTON AND HIGH BOOTS

    OdpovedaťOdstrániť