piatok 4. júna 2021

Zútulnenie spálne pomocou kolekcie obrazov

Krásny deň vám prajem! Dúfam, že si užívate teplejšie dni a uvoľnenia naplno :) Ak ste sa počas karantén a lockdownov pustili do úprav interiéru, tak mám dnes pre vás tip, ako si miestnosť jednoducho a pritom efektívne "vynoviť".

V minulom článku som vám ukazovala inšpirácie na interiéry s použitím smaragdovej farby, ktorú som sa rozhodla k nám do spálne zakomponovať aj ja. A aj keď nemáme ešte všetko hotové a niektoré veci stále riešime a vyberáme, jedna dôležitá časť spálne je už na mieste! A tou je kolekcia obrazov z desenio, ktoré sme si starostlivo vybrali tak, aby mali pre nás okrem vizuálnej stránky aj pridanú hodnotu. Tak poďme sa pozrieť, aké postery a prečo práve tie sme nakoniec vybrali :)

Tento obraz sme zvolili ako hlavný, keďže cestovanie je našou spoločnou záľubou a samotné Lago di Braies v Taliansku sme mali možnosť spolu navštíviť a zažiť aj člnkovanie na lodičkách, čo bol skvelý zážitok! Keď budete v Dolomitoch, odporúčam toto miesto nevynechať!

Marrakech Blue Door (30x40)

Maroko a aj Marakéš konkrétne sme navštívili pred dvoma rokmi a máme na to skvelé spomienky! Ich architektúra je naozaj jedinečná a ak tam budete cestovať, odporúčam ubytovať sa v typickom riáde. My budeme mať Maroko stále na očiach aspoň prostredníctvom týchto dverí :)

Behind (21x30)

Jednoduché motívy ženských kriviek sú momentálne veľmi obľúbené a ja sa vôbec nečudujem! Pôsobia jemne, ale pritom vyjadrujú emócie a dobre dopĺňajú aj výraznejšie vzory.

Beige Art (30x40), Golden Seams No1 (21x30), Watercolor Shapes No2 (21x30)

Tieto obrazy sme vybrali ako doplnkové v prevažne neutrálnych tónoch s jemnými kovovými a lesklými prvkami, ktoré sa mi v interiéri veľmi páčia.

Rámy som sa rozhodla nakombinovať. Pre väčšinu som zvolila svetlé drevo a doplnila som ho čiernym a rosegold rámom, aby som dodala celej koláži trochu rôznorodosti.

Ak som vás inšpirovala a chceli by ste svoj interiér doplniť o plagáty aj vy (krásne vyzerajú aj opreté o stenu na komode alebo skrini), tak môžete využiť môj kód KESULATKO30 v dňoch 4-10.6. Kód Vám ušetrí 30% z akýchkoľvek posterov (neplatí na rámy, personalizované a handpicked plagáty).

Majte sa krásne!

2 komentáre:

  1. Nádherný výber! Aj ja sa budem musieť poobzerať po nejakých :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť
  2. great post!Like your blog, thank you for sharing.

    luxhairshop Black Friday best toupee homecoming

    These contents have greatly helped me.

    OdpovedaťOdstrániť