utorok 3. septembra 2013

Výrazné farebné líčenie

Ahojte! Už dlho-predlho tu nebol nejaký výrazný, pre väčšinu nenositeľný makeup. Tak som sa dnes rozhodla jeden vytvoriť, keby takýto typ líčenia niekomu už chýbal (dúfam, že áno! :D). Pôvodne som ho chcela nazvať pávie, ale potom som si uvedomila, že tie farby tomu príliš nezodpovedajú... tak niekedy nabudúce bude aj to :D Pri líčení som použila len paletku tieňov 120, gélové linky Maybelline a riasenku Maybelline. Celé to netrvalo viac než 10 minút a zvládla by to určite každá z vás, takže ak sa vám páči, smelo do toho, farby môžete použiť skutočne hocijaké :)

PS: V stredu odchádzam do Prahy aj s kamarátkou pozrieť na finále Elite Model Look, tak snáď sa celý výlet vydarí a nový príspevok bude pravdepodobne až v piatok alebo cez víkend :)







Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. Taketo licenia ti podla mna strasne idu, tie prechody a farby su krasne, vlastne je to cele skvele! :) A uzi si Prahu. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fialkovo-zelenu kombinaciu mam velmi rada.Takze licenie super.Tesila som sa ked som uvidela Vase mena na webe,tak verim,ze si to poriadne uzijete v Prahe;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak nie páv, ale papagáj a je to. Kombináciu zelenej a fialovej mám obzvlášť rada. Krásne ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc krásné :)))
    kissofbeautylovers.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Velmi sa mi to paci, len mne by to urcite nepristalo :D
    Inak ak by si mala chut, mozes sa zapojit do mojej giveaway :)
    http://bynicka.blogspot.sk/2013/09/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na sebe si to síce predstaviť neviem, ale tebe to svedčí. Si veľmi šikovná!

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Amazing makeup ;) Very beautiful colours. Fenomenal!

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. taketo licenia nie su moc pre mna,aj ked sa velmi rada licim! len je to na moj vkus prilis farebne :/ ALE tebe neskutocne pristanu,krasne ti zviraznia oci,si sikulka :)

    OdpovedaťOdstrániť