utorok 19. novembra 2013

Melia Silver K901 + ako sa veci majú

Ahojte! Ako sa máte? :) Mňa v poslednej dobe namiesto blogu zamestnávajú oveľa viac derivácie, integrály, výpočty rozpustnosti, redoxné reakcie, separovanie DNA, polarimetria, povrchové napätie alebo taká elektrická vodivosť elektrolytov... Verte, že by som si od týchto vecí rada pri blogovaní oddýchla, ale pri dvoch až troch písomkách týždenne mi na to veľa času neostáva. Vo "voľnom" čase po večeroch robím protokoly a pritom sa snažím stíhať čítať príspevky na mojich obľúbených blogoch, ale na zanechanie komentáru mi už často neostane čas, takže prepáčte, že momentálne veľa nekomentujem.. ale stále vás sledujem! :))

A teraz už k laku, ktorý vám chcem ukázať. So značkou Melia Silver som doteraz nemala skúsenosti... Dva laky od tejto značky (druhý vám ukážem v budúcnosti) som však dostala od sestry k narodeninám (áááno, už mám 20!), tak som bola zvedavá, čo je to zač. Odtiene sú značené na spodku fľaštičky. Tento odtieň má označenie K901. Základ tvorí tmavá tekutina, v ktorej je množstvo holografických trblietok. Holografický efekt je ale viditeľný len vo fľaštičke, na nechtoch sa "dúha" už bohužiaľ nevytvorí. Na kráse mu to však neuberá, výsledný efekt sa mi aj tak veľmi páči. Na plné krytie treba až 4 vrstvy, preto nabudúce určite použijem ako podklad nejaký tmavý lak. Schnutie je našťastie veľmi rýchle, takže za to má plus. Výdrž bola cca 3 dni. Kúpite ho napríklad TU. Objem 16 ml. DBP, Toluene, Formaldehyde Free.





V tieni vyzerá ako strieborno-sivý

Ja sa idem teraz ponoriť do tajov refraktometrie a vám želám ešte pekný večer!

13 komentárov:

  1. Ooo ten je nadherny, pripomina mi nejaky lak, ktery jsem brala mamince jako mala, naprosto jsem ho milovala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uz som ti to asi niekedy pisala, kazdopadne ja na laky ako take prilis nie som, tento ma ale skvely odtien a ja tam praveze ten holograficky efekt vidim! ;) Inak pri tvojom odbore sa cudujem, ze mas cas vobec na nieco, mas moj obdiv, ja by som to asi nedala. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je možné, že si to už spomínala :) A máš pravdu, že tento odtieň nie je taký klasický...hah ďakujem teda, ale určite by si to dala aj ty, vlastne mi každý zo starších hovorí, nech si prvý ročník len užívam, že prídu oveľa horšie veci :D Tak sa "teším" :D

      Odstrániť
  3. Krasne. Len si nechcem predstavit to odlakovanie :D
    Pozyvam ta do mojej giveaway
    http://bynicka.blogspot.sk/2013/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akurát dnes som ho odlakovala a úprimne som myslela, že to bude horšie :D Stačilo na každom nechte pridržať vatu s odlakovačom takých 5 sekúnd, potom už len párkrát pošúchať a bol dole :)

      Odstrániť
  4. veľmi pekný! a máš nádherné nechty!:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! :) Momentálne majú svoje lepšie obdobie :D

      Odstrániť
  5. ja som velmi chcela od gosh holograf, ale v BB ho som ho nezohnala a stal okolo 10 eur, co sa mi zdalo, vcelku dost.. nakoniec som si kupila od essence, ale to vobec nie je ono..

    Tvoj je krasny, ci uz v tieni, alebo na slnku :) mas krasne nechty skoro ako gelove..ale je vidiet, ze su tvoje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten od GOSH mám, ale tú vynovenú verziu, ktorá podľa mňa nevytvára až taký pekný efekt, ako ten, čo sa predával tak dávno... Od Essence mám tiež, ak myslíš ten hello hollo (alebo tak nejak :D), ale to mi skôr príde vhodné len ako topper. A ďakujem za pochvalu!

      Odstrániť
  6. Vypadá moc krásně! Já teď momentálně ujíždím na matných lacích, ale tento je super

    OdpovedaťOdstrániť