nedeľa 1. decembra 2013

Jemné&výrazné večerné líčenie

Ahojte! Keďže je momentálne stále obdobie stužkových a plesov, tak som sa vám rozhodla ukázať dve líčenia, ktorými by ste sa mohli inšpirovať.

Aj keď si väčšina ľudí pod pojmom večerné líčenie vybaví ako prvé čierne dymové oči, tak to určite nie je pravidlo a existuje obrovské množstvo iných typov líčenia, ktoré nie sú tak výrazné a napriek tomu sa hodia aj na večer. Príkladom môže byť aj toto líčenie v zelených tónoch, ktoré som vytvorila na stužkovú. Keďže sa zákazníčka líči len veľmi jemne (linka, riasenka), tak som nechcela použiť príliš tmavé farby, aby sa cítila v líčení dobre. Zelená jej naviac krásne išla k vlasom, takže sme boli s výsledkom obe veľmi spokojné :) Ak by niekoho zaujali tiene, tak som použila túto paletku GOSH. Pre krajší pohľad som ešte aplikovala trsy.




Druhé líčenie bolo robené pri príležitosti plesu a je oveľa výraznejšie ako predchádzajúce. Do stredu viečka som použila fuchsiový tieň, ktorý ladil k šatám. Vonkajší kútik som tieňovala čiernym tieňom a pre ešte výraznejší dojem som naniesla hrubú čiernu linku.





Chystáte sa tento rok na nejaký ples? 
Ktoré líčenie sa vám páči viac? 

36 komentárov:

  1. krásne :) a tie ryšavé vlásky paráda :)
    na ples sa nechystám, práve v tom období fašiangov ma čakajú štátnice, takže to budem musieť oželieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, mne sa jej farba vlasov tiež veľmi páči :) Tak to chápem a budem ti držať palce!

      Odstrániť
  2. asi sa poobzerám po tej zelenej paletke od Gosh, to líčenie je fakt super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :) Určite na ňu pozri, tie odtiene v nej sú super!

      Odstrániť
  3. to 2. líčenie je krasne :)
    http://just-close-eyes-and-start-dream.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no krasa, si sikulka :) u prvej slecny si pouzila trsy od akej znacky? Druha slecna asi nema nalepene riasy vsak? Ma velmi dlhe riasy.. obe licenia sa mi velmi pacia..

    Viva la Vida

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Použila som trsy Absolute Cosmetics, konkrétne tieto http://shop.nikashop.sk/absolute-cosmetics-a-lion/6300-absolute-cosmetics-trsy-medium.html, ale objednávala som ich myslím z iného eshopu, toto som našla len tak narýchlo :) A nie pri druhom líčení nie sú použité trsy, je to moja sestra, tak máme obe šťastie na dlhé riasy :)

      Odstrániť
  5. wow ! dokonalé sú obidve líčenia, velmi sa mi páčia :) neviem ktore sa mi páči viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. great photos! amazing makeup! following you now, please follow me back..:) kisses:*)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa paci viac to prve, krasne sa doplna s rysavymi vlasmi. ;) Inak tento rok sa na ples asi nechystam, ale zucastnim sa minimalne dvoch vianocnych vecierkov, ale co sa tyka licenia som trocha bezradna, takze sa budem musiet poobzerat po nejakej inspiracii. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som ten článok písala, tak som si na teba spomenula a povedala si, že tebe sa určite bude viac páčiť to prvé :D :)) Tak vianočné večierky musia byť super a líčenie vymyslíš určite krásne, o tom nepochybujem :)

      Odstrániť
    2. Jej, to vazne? :) Tak ta teda uvediem do mojho momentalneho problemu a poprosim o radu. :D V piatok sa chystam vianocny vecierok jednej spolocnosti s tym, ze dress code je tematicky vianocny. Obliekam si cierne jednoduche saty, cervene lodicky, mikulassku ciapku, mam cierno zlate ´psanicko´, zlate doplnky, cerveny ruz, tak co s ocami? Nechcem byt zasa premalovana, ale ani uplne ´naha´..

      Odstrániť
    3. Podľa mňa by bolo pekné, keby si na pohyblivé viečko naniesla nejaký svetlý béžový/champagne/telový tieň, ktorý oko pekne presvetlí a vonkajší kútik vytieňovala s takým stredne hnedým tieňom a doplnila to čiernou linkou s trošku pretiahnutým koncom :) To by nepôsobilo prehnane, ale zároveň to oko pekne zvýrazní a nechá vyniknúť aj červený rúž. Tak možno som trošku pomohla, ale než už vymyslíš čokoľvek, určite budeš krásna a dúfam, že budú aj fotky! :)

      Odstrániť
    4. A tu som akurát našla niečo na tento spôsob :) http://dressed-in-mint.blogspot.sk/2013/12/makijaz-w-stylu-marilyn-monroe-e.html

      Odstrániť
  8. To zelené je dokonalé! Vážně moc povedené, škoda, že tam není foto celého obličeje i se zbytkem líčení.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Viem, že tu fotky celej tváre trochu chýbajú, ale nerada zverejňujem tvár zákazníčky na blogu, niekomu by to mohlo prekážať :)

      Odstrániť
  9. Obě líčení jsou moc pěkné! Žádné fantazijní úlety, ale prostě elegantní jednoduchost a zároveň velké umělečno. Ještě by mě zajímalo, jak dámy vypadají v této kráse z dálky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti, cením si pochvalu od teba! A nabudúce skúsim pridať aj fotky celej tváre, ak bude možnosť :)

      Odstrániť
  10. To první není asi můj šálek čaje.. Moc mi nesedí barva vlasů s tou zelenou. Ale na druhou stranu to druhé je naprosto dokonalé! :D Něco takového bych si přála aby se mi někdy povedlo. Vážně, je to skvělé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! Určite sa ti to podarí, chce to len veľa skúšať a nebude to žiaden problém :)

      Odstrániť
  11. Krááásne líčenia si šikuľka Vierka :) Kľudne by si sa tým mohla živiť :)
    Práve som rozmýšľala, že by som si zaobstarala nejaké Gosh tiene, lebo z každej strany na ne počúvam samé chvály a teraz už nebudem váhať ani sekundu! Už len zohnať také šikovné ruky :)
    LipstickJungle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem pekne :)) Chvály na ne sú určite oprávnené, ja ich používam veľmi rada, tak dúfam, že aj ty budeš spokojná! A myslím, že so šikovnými rukami u teba určite nebude žiaden problém ;))

      Odstrániť