nedeľa 29. decembra 2013

TOP Produkty roku 2013

Ahojte! Dnes som sa prvýkrát rozhodla spraviť článok o mojich TOP produktoch, konkrétne o tých, ktoré som za rok 2013 používala buď najčastejšie alebo ma najviac pozitívne prekvapili. Tak dúfam, že sa vám tento typ článku bude páčiť a že mi dáte vedieť, či sa v niektorých produktoch zhodujeme a napíšete aj čo ste najradšej používali vy!


1. NIVEA Výživné telové mlieko do sprchy - keď to bola novinka, tak som najprv skúšala vzorku tej druhej bielej verzie pre normálnu pokožku, tá mi ale vôbec nevoňala a ani hydratácia sa mi nezdala dostatočná... Potom som vyskúšala túto druhú verziu pre suchú pokožku a tú som si hneď zamilovala. Vôňa je veľmi príjemná a celkovo mi celý produkt vyhovuje. Použitie je podľa mňa veľmi jednoduché a praktické. Keď v sprche zmyjete sprchový gél, tak následne aplikujete toto "mlieko" a opäť zmyjete. Mne to ušetrí veľa času, aj keď hydratácia sa nedá porovnať s tým, keď sa natriem napríklad telovým maslom. Avšak na bežné použitie je úplne dostačujúca :)

2. AVON True Colour quatro eyeshadow - len zhrniem, že ma veľmi prekvapili svojou pigmentáciou a používam ich často a rada. Za akciovú cenu sa určite oplatia a odtiene sú na výber vážne krásne. Recenziu nájdete TU.

3. GOSH Long lasting lip marker - pre mňa úplne najlepší produkt na pery, už som ho spomínala viackrát a dnes to určite nie je naposledy. Celá recenzia TU.

4. GOSH Bronzing Powder 02 Natural Glow - veľmi univerzálny a prirodzený bronzer, s ktorým sa to nedá prehnať, ľahko sa aplikuje, dlho vydrží a je vhodný aj pre svetlú pokožku. Neobsahuje trblietky. Celá recenzia TU.

5. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner - u mnohých právom obľúbené gélové linky, ktoré používam naozaj často a ubúdajú veľmi pomaly, takže kúpa sa určite oplatí. Celá recenzia TU.

6. GOSH Oh My Gosh 036 Abundance - môj najobľúbenejší nadlak. Krásne oživí akýkoľvek jednofarebný lak a má praktické malé balenie. Recenziu nájdete TU.

7. GOSH Velvet Touch Eye Liner 021 Renaissance gold - mäkká, veľmi dobre pigmentovaná ceruzka v krásnej zlatej farbe ideálna na oživenie denného líčenia. Recenzia TU.

8. Dermacol Make-up Cover - O tomto produkte som písala nedávno a môj názor na neho sa nezmenil, používam ho takmer denne ako korektor a nemám mu čo vytknúť. Viac si môžete prečítať v recenzii TU.

Tak to by bolo k môjmu výberu všetko, určite by sa našlo ešte veľa produktov, ktoré používam často a rada, ale medzi TOP produkty patria právom práve tieto :)


11 komentárov:

  1. Nivea mlieko vyzera skvele, pretze mne sa nikdy nechce natrietat po sprche bola by to pre mna dobra alterntiva :)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu Niveu vyzkouším. Už od začátku, co to zavedli mi to přišlo zajímavé, ale zatím nebyla příležitost vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani jeden z uvedených produktů jsem nezkoušela, ale jestli jsou tvé top, tak se po nich podívám :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Děkuju moc za podporu a za rady :)).. S tím blogem ještě moc neumím a vůbec nevím jak udělat ten panel na sledování :/ Byla bych ráda za radu :) Děkuji!
    Jinak máš moc pěkný blog!
    Po té Nivee koukám nějakou dobu, ale rozhoduju se ještě mezi baleou. Vůbec se totiž nestíhám po koupání mazat a tohle by bylo super :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už jsem to konečně našla :D děkuju moc! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Korektor od Dermacolu mam naozaj rada aj ja. :) Ale teda mna by zaujimalo, v recenzii na gelove linky si pisala, ze ti ten stetcek prilis nevyhovoval, aky konkretne by bol teda lepsi?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Písala som tam, že používam radšej skosený štetec na linky od Essence a stále to platí :) Mám ho už dlho, nič sa na ňom nepokazilo a za tú cenu mu vážne nemám čo vytknúť :)

      Odstrániť
  7. Aj mne vyhovuje Dermacol cover ako korektor :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. S telovým mliečkom s tebou úplne súhlasím, myslím, že je to asi naj čo Nivea vymyslela ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. S Niveou úplne súhlasím <3 a make-up cover tiež používam ako korektor je bezkonkurenčný :)))

    OdpovedaťOdstrániť