pondelok 13. januára 2014

Rok 2013... Aký bol?

Ahojte! Aj keď od už skoro dva týždne máme rok 2014, tak ja by som sa rada ešte na skok vrátila do toho minulého. Čo má čaká v roku 2013 ste si mohli prečítať cca pred rokom v TOMTO poste. Keď si ho teraz spätne čítam, tak môžem povedať, že tie najhlavnejšie veci som dokázala :)

1. Zmaturovať a dostať sa na farmáciu

Keď si teraz spomeniem ako som sa učila na príjimačky, tak by som si to teda zopakovať nechcela, ale na druhej strane to vôbec neľutujem, pretože na škole sa mi páči a hlavne som tam už stihla spoznať úžasných ľudí, kvôli ktorým ani taká ťažká škola nie je zas tak veľký problém :)

S najlepšími spolužiačkami na najlepšej beánií :)

2. Cestovať

V poste som spomínala, že chcem navštíviť hlavne Benátky a Prahu. To sa mi našťastie podarilo, Praha dokonca 2x, z čoho jedenkrát za to vďačím GOSH Cosmetics, ktorá mi umožnila vidieť finále Elite Model Look na Pražskom hrade. Bol to krásny zážitok, na ktorý veľmi rada spomínam :) Článok TU.
Okrem toho som celkom neplánovane zavítala aj do Paríža (článok), kam sa chcem v budúcnosti určite ešte vrátiť! Nechýbala ani dovolenka na Slnečnom pobreží a návšteva slovenských festivalov :) Tie milujem a neviem sa už dočkať tohtoročnej festivalovej sezóny!



Video z Prahy :)

3. Ďalším zo želaní bolo, že pôjdem na koncert Enrique Iglesiasa

To sa mi bohužiaľ nepodarilo, keďže nikde v okolitých štátoch sa koncerty nekonali... ale určite toto želanie ostáva do budúcnosti. Čo ma ale potešilo bol výber do Fan verzie jeho videa :)




4. Prestať jesť v McDonald´s

Toto sa mi podarilo našťastie celkom ľahko. Jesť mi tam už vôbec nechutí, ale do McCafé občas na čaj zavítam.

5. Urobiť si tyrkysové ombré

Nie tak úplne tyrkysové, ale modro-ružovo-fialové :) Strašne sa mi to páčilo a tento rok určite niečo podobné opäť vymyslím :)


6. Viac cvičiť

S týmto bodom som tiež celkom spokojná, v lete som chodila dosť často behávať a doma cvičím skoro každý deň... K tomu som mala každá týždeň v škole aerobic, takže som mala o pohybové aktivity postarané. Určite však chcem na tom ešte viac zapracovať :)


7. Natáčať videoturoriály

Toto som splnila tak na polovicu. Kúpila som si zrkadlovku, takže pár videí som natočila, nie však toľko, koľko by som chcela. Chcem v tom ale pokračovať, takže ak chcete v budúcnosti vidieť moje ďalšie videá, môžete sa prihlásiť na odber môjho Youtube kanála. Pridala som ikonu aj na bočný panel :)







8. Spraviť si vizážistický kurz

Tento bod som bohužiaľ nesplnila vôbec. Takže zostáva na tento rok a dúfam, že sa už uskutoční :)

Celkovo by som teda rok 2013 zhodnotila ako veľmi úspešný, hlavne čo sa týka školy, ale aj nových kontaktov, spoznávania krajín a  miest... Bohužiaľ mal tento rok aj smutnú stránku. Stratila som najlepšiu osobu, akú som vo svojom živote mala, ale verím, že teraz ma stráži z hora a má sa dobre.

A aký bude rok 2014? 
To netuším, ale veľa záleží od každého z nás, ako si ho zariadime :)



8 komentárov:

  1. Klobúk dole pred takým krásne úspešným rokom...ja si predsavzatia ani nedávam, lebo viem, že nie som v tomto pedant a určite by som ich nesplnila:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ja som si tento rok tiež nedala, ale nevylučujem, že si nedám nejaké v priebehu roka :D

      Odstrániť
  2. Jej, vy ste mali beanku v Lofte? Ta ich stena je uz legendarna. ;) Inak teda klobuk dole pred tym vsetkym, hlavne napriklad pred uspesnymi prijimackami na farmaciu! A na festivaly sa fakt radujem aj ja, vzdy ked je vonku zima alebo tak tak si uplne predstavim taky teply letny festival so skvelymi ludmi a dobrou hudbou.. ;) A ty podla mna vizazisticky kurz vobec nepotrebujes. ;) Teda iba ak by si tam vyucovala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej bola v Lofte :) Ja som tam bola prvýkrát ale celkom sa mi tam páčilo :) Presne, nech už tie festivaly sú! Tá atmosféra je nenahraditeľná :) A ďakujem, ale predsa len si myslím, že nejaký by sa mi zišiel :D

      Odstrániť
  3. Měla si fakt úspěšný rok, zvlášť díky té škole atd. :) Držím ti palce i do tohoto roku.
    Jinak tenhle rok se chystám také na vizážistický kurz (Buď do Surface nebo Make-up Institute Prague) a už se hrozně těším! Také se chystám začít od února chodit cvičit :D, to jsem na sebe zvědavááá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! O Make-up Institute Prague všade čítam, vyzerá fakt na vysokej úrovni, takže máš dobrý výber :) Pri cvičení sú najťažšie začiatky, potom to už ide :D

      Odstrániť
  4. Měla jsi krásný a úspěšný rok! Ať je ten nový stejně a nebo víc super :)

    OdpovedaťOdstrániť