sobota 19. septembra 2015

Agent Provocateur FATALE INTENSE

Ahojte! Mám pocit, že v tomto období sa rozthrlo vrece s novinkami v oblasti vôní. To je ale len dobre, pretože si každý bude môcť nájsť tú svoju a určite všetci vieme, aký je výber tej správnej vône pre človeka dôležitý. S prichádzajúcim chladnejším obdobím sa budú objavovať čoraz viac vône o niečo ťažšie, hrejivejšie a výraznejšie. A taká je aj novinka od Agent Provocateur FATALE INTENSE.

Agent Provocateur je britská značka spodného prádla založená v roku 1994 synom Vivienne Westwood a jeho vtedajšou manželkou. Momentálne má značka viac ako 100 obchodov po celom svete a dizajn ich vecí stojí naozaj za to, takže ak budete mať možnosť, určite obchod navštívte!

Každý ale nemá možnosť nosiť ich spodné prádlo, ale prečo si nedopriať kúsok zmyselnosti a luxusu vo forme vône? U nás sú momentálne dostupné tri verzie tohto parfumu, FATALE, FATALE PINK a najnovšie FATALE INTENSE.

FATALE INTENSE sa skladá v horných tónoch zo sladkého drievka a chilli, v stredných tónoch nájdeme lotosový vet a champacu a v spodných tónoch dominuje čierna ruža, tahitská vanilka a ambra. Vôňa je od začiatku veľmi intenzívna. Sama som si myslela, či pre mňa nebude priveľmi výrazná, ale kombinácia jej zložiek je natoľko krásna, že ju nosím od kedy ju mám takmer denne a páči sa mi stále viac. Nie je vyslovene sladká, dosť silno v nej cítiť aj korenie, ktoré ju robí zaujímavou. Na pokožke drží veľmi dobre a cítiť ju aj po niekoľkých hodinách. Balenie vystihuje názov vône a nesie sa v tónoch červenej a zlatej. Určite je to vôňa, ktorá je jedinečná a zaujme aj okolie.

V Českej republike ju nájdete v parfumériách Sephora a na Slovensku ju určite choďte vyskúšať do parfumérii Marionnaud!






4 komentáre:

  1. Vyzerá zaujímavo :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. noo už len ten flakónik vyzerá super. určite si privoniam, keď sa dostanem do parfumérie.
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Flakonek je velmi hezky tvarovaný, škoda, že nejde přivonět. :-) Budu se muset po něm poohlídnout.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na fotke spolu dokonale "ladíte":)

    OdpovedaťOdstrániť