streda 20. januára 2016

YSL Black Opium

Ahojte! Prvé mesiace v roku sa nesú v znamení plesov a večierkov a k týmto udalostiam patria nie len krásne šaty a spoločenské líčenie, ale aj výrazné a silné vôňe. Presne takou je aj novinka z dielne YSL s názvom Black Opium.


Flakón tejto vône je ako šperk. K netradičnému, takmer štvorcovému tvaru, pôsobí kontrastne trblietavý lesklý čierny povrch a presklený okrúhly stred.



Vôňa tohto parfému zaujme podľa mňa väčšinu ľudí. Ide už len o to, či dokáže daná osoba tento parfém “nosiť”, pretože skutočne nie je pre každého. V zložkách dominuje káva a biele kvety, ktoré vytvárajú nezvyčajnú a návykovú kombináciu. YSL Black Opium ďalej obsahuje ružové korenie, vanilku, cédrové drevo, pačuli a hrušku.



Napriek tomu, že je vôňa silná, je nositeľná aj na deň, hlavne v tomto zimnom období. Vonia intenzívne a prenikavo, takže štačí streknúť jeden až dva krát na krk a zápestie a potom si už len užívať hrejivú vôňu po zvyšok dňa.



6 komentárov:

  1. Ach jo, tuto mam na plane brutalne dlho ale stale nad nou dumam, bo neviem ci uz som na nu dospela alebo nie ... balenie je inak krasne, bytelne a luxusne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja keď som ju ovoňala na začiatku leta úplne prvýkrát, tak som ju vlastne už odvtedy chcela, hneď ma zaujala, pritom som dovtedy také ťažšie vône nevyhľadávala. Takže ak sa ti páči tak do nej choď, takých špecifických vôní nie je veľa :)

      Odstrániť
  2. Nádherné balenie :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. po tomhle parfému pokukuji dlouho, ale nikdy nevím, jestli ho koupit nebo ne. Jinak to balení je překrásné! Pěkný článek:) http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tak keď sa nevieš rozhodnúť, tak by som skúsila aspoň to malé balenie, ktoré by si určite spotrebovala :)

      Odstrániť