sobota 25. marca 2017

Novinky z dm drogerie!

Ahojte! Dnešok by som rada venovala novinkám, ktoré môžete nájsť v dm drogérii a určite stoja za povšimnutie a vyskúšanie. Jedná sa o produkty starostlivosti o ruky a vlasy, takže tentokrát žiadna dekoratívka :)) Rozhodla som sa dať opäť šancu aj značke alverde, keďže niekoľko produktov som si z tejto prírodnej kozmetiky v poslednej dobe veľmi obľúbila a nesklamala ma ani tentokrát, tak sa poďme pozrieť, aké produkty sa v boxíku nachádzali!



Na tekutých mydlách si dávam všeobecne záležať, pritom pre väčšinu ľudí to asi nie je nijak zvlášť dôležitý produkt. Mňa ale veľmi teší, ak má tekúté mydlo pekný obal a hlavne vôňu! A toto spĺňa obe podmienky. Obsahuje vôňu levandule a slezu, ktorá je naozaj krásna a vydrží aj po umytí. Konzistenciou sa mi zdalo trochu redšie, ale ruky sú po použití jemné a vláčne, takže vysúšania sa báť nemusíte. Cena je 2,29 €.


Ďalším produktom je pena na ruky od Balea, na ktorú som bola veľmi zvedavá, keďže som zvyknutá na klasické krémy a toto mi prišlo ako zaujímava alternatíva. A samozrejme sa mi ešte páčila aj balenie, to má naozaj vydarený dizajn. Po vyskúšaní by som konzistenciu nazvala skôr ako našľahaný krém, než pena. Na rukách sa ľahko rozotiera a veľmi rýchlo vstrebáva. Ruky hydratuje a zvláčňuje vďaka avokádovému oleju, olivovému maslu a aloe vera. Cena je 1,19 €.




Čo sa týka vlasov, väčšinou vsadím na klasické kadernícke značky, s ktorými som spokojná a osvedčili sa mi. Pre zmenu som sa ale rozhodla vyskúšať aj prírodnú masku na vlasy alverde, ktorá obsahuje bio mandľový a arganový olej a je určená na suché a rozštiepené vlasy. Balenie má 20 ml a vydrží podľa mňa na 3 použitia. Prekvapila ma konzistencia, ktorá je naozaj veľmi krémová a výrazne vonia a asi 10 minút som rozmýšľala, čo mi tá vôňa pripomína, pretože mi bola veľmi známa a nakoniec som na to prišla. Vonia ako liči. Neviem, odkiaľ sa tam táto vôňa vzala, ale mne veľmi vyhovuje, keďže som obrovský liči fanúšik :D Maska sa necháva pôsobiť 5 až 10 minút a následne sa klasicky zmyje. Moje vlasy boli po použití jemné, hladšie a akoby nadýchané, takže priznávam, že som milo prekvapená a dám v budúcnosti šancu viacerým prírodným vlasovým produktom! Cena je 1,39 €.



Zaujali vás tieto produkty?

Ste fanúšikmi prírodnej kozmetiky?

Majte sa krásne!

7 komentárov:

  1. Zaujímavé novinky, vďaka za tipy :) Masku by som aj vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je začo :) Masku určite skús, dúfam, že ti tiež sadne!

      Odstrániť
  2. Pena na ruky vyzerá skutočne zaujimavo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím si zaběhnout pro masku :-) díky za tip.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Přírodní kosmetiku mám moc ráda, ale Alverde upřímně neholduju, pokaždé, když jsem se pro nějaký jejich výrobek nadchla, tak to skončilo zklamáním :( Ale zaujala mne ta pěna od Balea, tu asi vyzkouším:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. maska vyzerá super :) len asi nie pre mňa,lebo mám skôr sklon k mastným vláskom :) ak by bola ale aj taká nejaká od Alverde, tak skúsim :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Najviac ma zaujala maska na vlasy. Moje sú extrémne suché, tak snáď by mi to pomohlo. Včera som bola v DMku, ale nejako som si ju tam nevšimla :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť