utorok 16. mája 2017

Jarné fotenie a líčenie s produktami Urban Decay

Ahojte! Ako ste si mohli všimnúť, blog som odela do jarnej tématiky s fotkou od Natálky Jakubcovej. Fotenie sme dohodli veľmi rýchlo a aj samotné fotky vznikli možno v priebehu 10 minút. Fotili sme pri rozkvitajúcich stromoch magnólie v Medickej záhrade, čo je síce veľmi obľúbený foto spot, ale ja som tu fotila po prvýkrát a naozaj sa nie je čomu čudovať, že toto miesto využíva na fotenie toľko ľudí, pretože kvety vyzneli na fotkách naozaj nádherne!




A kedže som fotenie chcela poňať farebnejšie, tak som tomu prispôsobila aj líčenie. K tomu mi dopomohli produkty od Urban Decay, konkrétne Razor Sharp Liquid Liner odtieň Chaos, 24/7 Glide-on Eye Pencil odtieň Woodstock a Heavy Metal Glitter Liner odtieň Spandex. Všetky tieto produkty zbožňujem, či už ich farby, pigmentáciu a hlavne VÝDRŽ! Málokedy (takmer nikdy) sa mi podarí nájsť tekuté linky, nie to ešte ceruzky, ktoré by sa mi neotláčali a držali na hornom viečku bez zmeny celý deň. A teraz som ich konečne našla! Dokonca dostupné v odtieňoch od výmyslu sveta, takže sa oplatí popustiť uzdu svojej fantázii a pustiť sa do farieb vo veľkom :) Kúpite ich v parfumériách Douglas v Eurovea a Aupark v Bratislave.





A tu už vidíte všetky tri produkty skombinované v líčení. Cez modrú tekutú linku Razor Sharp som naniesla ešte glitrovú linku v odtieni Spandex a určite ich v tejto kombinácii vyskúšam aj samostatne, pretože to vyzerá skvelo!



Čo na takéto farebné extravagantnejšie líčenie hovoríte?

Vyskúšali by ste ho aj vy?

Majte sa krásne!

8 komentárov:

  1. Krásne líčenie Vierka!:) Veľmi sa mi v poslednej dobe zapáčili farebné linky, najmä tie od NYX sú perfektné, ale už aj po týchto som pokukovala:)

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Saši :) Na tie od NYX som už tiež pozerala, plánujem si zaobstarať žltú :))

      Odstrániť
  2. tú modrú UD som obdivovala už na MK evente :) a spolu s ružovou to vyznie krásne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno áno, je to osviežujúce zameniť na chvíľu klasické farby :))

      Odstrániť