utorok 18. júla 2017

Yves Rocher koncentrované sprchové gély

Ahojte! Produkty, ktoré vám chcem v dnešnom článku ukázať, ste už určite zahliadli na instagrame alebo iných blogoch, ale tento nápad a koncept mi príde natoľko zaujímavý, že som si povedala, že vám ich priblížim aj ja.

Kozmetická firma Yves Rocher je charakteristická tým, že sa snaží prinášať produkty, ktoré plnia svoju funkciu s ohľadom na prírodu. Po celom svete podporuje vedcov a botanikov, ochranu rastlín či zalesňovanie.


Práve s vysádzaním nových stromov a obnovou planéty súvisí aj nová rada koncentrovaných sprchových gélov, ktoré svojimi 100 ml vydržia tak isto, ako klasické 400 ml gély Yves Rocher a teda sa na výrobu týchto produktov spotrebuje o 50% menej materiálu. Mycie zložky sú rastlinného pôvodu a zloženie je biologicky odbúrateľné. Flakón je recyklovateľný a taktiež už z predtým recyklovaných plastov. Najdôležitejšie ale je, že za každý zakúpený kus tohto koncentrovaného sprchového gélu vysadí nadácia Yves Rocher jeden strom, takže robíte niečo nie len pre seba, ale najmä pre planétu!

Tu vidíte na porovnanie veľké 400 ml balenie a koncentrované 100 balenie, ktoré vydrží rovnako. Zelený je s výťažkom z olív, v strede vanilkový a posledný s mangom. 


Ja som si najviac obľúbila vôňu Bourbon Vanilla, ktorá je naozaj veľmi aromatická, ale necítiť v nej vôbec nič umelé. Naozaj krásna výrazná čistá vôňa. Pri sprchovaní stačí použiť množstvo, ktoré vyjde pri jednom stlačení. Pena je dostatočne bohatá a vôbec sa vám nebude zdať, že ste sprchového gélu použili menej. Pre mňa je veľkou výhodou aj to, že so 100 ml balením môžem bez problémov všade cestovať a naviac ani v kúpeľni nezaberie veľa miesta. Je to teda naozaj skvelý produkt a dúfam, že sa dostane do povedomia čo najväčšieho počtu ľudí, lebo keď sa kozmetika spája s vyššími cieľmi, tak je ešte väčšia radosť používať ju :)



Používate kozmetiku Yves Rocher?

Zaujal vás tento nápad s koncentrovanými sprchovými gélmi?

Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. Tie malé sprcháče sa im nesmierne vydarili! Tiež mám najradšej vanilkovú vôňu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takisto nedám dopustiť na Yves Rocher :) Dnes už komentujem asi 5. článok ich produktov :) Moja obľúbená vôňa je kokos, mám aj toaletnú vodu. Taká mini, no stačí jeden strek a neskutočne silno vonia.

    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú mini toaletku som kedysi tiež mala :) Ideálka do kabelky!

      Odstrániť
  3. Tuto značku mám moc ráda, i jejich sprchové gely a nápad měli určitě skvělý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež som sa dala na túto značku, a ľutujem, prečo som nezačala aj skôr. Či už je to sprcháč, telové mlieko a hlavne pleľová kozmetika :-) A teším sa, keď vyskúšam všetky vône sprchových gélov a telových mliek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si ich v poslednej dobe tiež všímam viac a už som si dokúpila aj ďalšie vecičky :) A aj vône majú super!

      Odstrániť
  5. Ja som začala YR pravidelnejšie používať nedávno a sú úžasné aj tie sprcháče aj môj najnovší objav - šampón proti lupinám. Bojujem s nimi už celú večnosť, vyskúšala som všetko čo bolo kedy vymyslené a zatiaľ to vyzerá nádejne s týmto YR :) Už používam peeling na tvár, sprcháče, šampón, telové mlieko a ich úžasný a voňavý krém na tvár.
    Maličké balenie sprcháču som si kupovala do Amsterdamu nech sa zmestí do kufra a môže ísť so mnou aj na palubu a je to výborná vec. Chválim a tlieskam a smekám pred tým, kto s týmto nápadom prišiel :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, do lietadla je to najlepšia vec a vôbec sa rýchlo nemíňa, takže naozaj sa ušetrí po každej stránke :)

      Odstrániť