utorok 29. augusta 2017

Líčenie s tieňmi Urban Decay Moondust

Ahojte! V poslednom článku som vám písala recenziu na paletku Urban Decay Moondust. Prečítať si ju môžete TU, ak ste tak ešte nestihli urobiť. Tak isto som vám tam sľúbila aj líčenie s týmito tieňmi a keďže som po dlhej dobe mala včera ráno čas, tak som sa do toho rovno pustila a líčenie nafotila.

Paletka ponúka toľko zaujímavých kombinácii, že som ani nevedela, po ktorých farbách siahnuť ako prvých. Voľba padla nakoniec na odtieň lightyear (pohyblivé viečko) a element (pod dolnou líniou rias). Záhyb oka som vytieňovala ešte matnými tieňmi na zmiernenie prechodov a vnútorný kútik som rozžiarila ružovým rozjasňovačom. Nabudúce by som chcela skúsiť kombináciu modrej a fialovej, tak som zvedavá, ako to dopadne a vy sa na výsledok samozrejme môžete tešiť tiež!




Na tvári mám makeup Urban Decay All Nighter (recenzia TU). Obočie som zvýraznila ceruzkou od Benefitu Goof Proof Brow Pencil, mihalnice som nalíčila riasenkou Benefit They're Real! a pery som zľahka prešla matným púdrom od trend IT UP Matte Lip Powder v odtieni 020. Pleť je vykontúrovaná pomockou paletky NYX Love Contours All. 




Ako sa vám takéto výrazné farebné líčenie páči?

Odvážili by ste sa?

Majte sa krásne!

4 komentáre: