utorok 13. februára 2018

Valentínske líčenie

Ahojte! Oslavujete Valentín? Ja veľmi nie, respektíve to nejak neriešim, ale povedala som si, že je tu  určite veľa z vás, ktoré tento sviatok oslavujete a inšpirácia na líčenie napríklad na valentínsku večeru by sa mohla hodiť :)


Líčenie som sa snažila poňať jednoducho, aby k nemu bolo potrebných čo najmenej produktov a nestrávili ste pri jeho tvorení veľa času. Základom sú očné tiene v ružovom/vínovom/fialovom odtieni, ktoré nanesiete od stredu viečka smerom k vonkajšiemu kútiku a tak isto aj pod dolnú líniu rias. Do vnútornej časti oka môžete použiť matný alebo perleťový svetlý tieň, ktorým pohľad rozjasníte. Ja som použila tiene Mary Kay z minulého článku v odtieni Crystalline a Sweet Plum. Mihalnice som zvýraznila riasenkou Mary Kay Lash Love. 



Na pleť som použila makeup Urban Decay All Nighter a korektor Rimmel Match Perfection. Pery som vyplnila kontúrovaciou ceruzkou Mary Kay v odtieni Rose a následne naniesla rúž v odtieni Raspberry Ice. Túto kombináciu na pery mám veľmi rada, pretože vznikne ružová, ktorá pôsobí elegatne, výrazne, ale stále prirodzene. 


Čo vy a Valentín?

Oslavujete alebo nie?

Majte sa krásne!

6 komentárov: