štvrtok 15. marca 2018

Kvetinový event s Yves Rocher

Ahojte! Jar sa nám už naozaj blíži a aj keď to tak momentálna opäť nevyzerá, ja sa už neviem dočkať, keď začne všetko kvitnúť a prebúdzať sa k životu! Kvetov a jarnej atmosféry som si ale dosýta užila na evente k uvedeniu nových limitovaných vôní Yves Rocher, ktorý sa konal v krásny dátum 8. marca, teda na Deň žien :)



Miestom akcie sa stala krásna dizajnová kaviareň Sort v Bratislave, kde okrem dobrej kávy môžete obdivovať aj pekné veci z celého sveta. Kvetinová výzdoba sa tiahla od vchodu až do posledného kúta v kaviarni a vytvárala naozaj rozprávkovú atmosféru. Nechýbal ani ružový drink na privítanie a zdravé občerstvenie. Momentálne som veľkou milovníčkou hummusu, takže ma potešilo, že bol k dispozícii rovno na viaceré spôsoby! :)





Súčasťou eventu bol aj kreatívnu kvetinový workshop v spolupráci s kvetinárstvom Ateliér Jarabina, kde sme mali možnosť uviazať si svoju vlastnú čelenku zo živých kvetov! Musím povedať, že to bolo omnoho náročnejšie, ako keď som v minulosti vytvárala čelenky z kvetov umelých, ale výsledok stál naozaj za to a čelenka mi vydržala krásna tri dni!






A aké su vlastne nové vône, ktoré Yves Rocher na tomto evente predstavil? Jedná sa o jarnú edíciu vôní Comme une Évidence a Oui a l'Amour. Prvá spomínaná je výraznejšia kvetinová, druhá o niečo ľahšia a sladšia a obe sú ukryté v nádherných tématických kvetinových flakónoch.


Ja ešte raz ďakujem za pozvanie a za možnosť takto príjemne stráviť čas!

Na evente bola aj fotografka Jana Korček, ktorej ďakujem za zapožičanie niektorých fotografií. 

Aj vy sa už neviete dočkať jari?

Majte sa krásne!

6 komentárov: