nedeľa 25. marca 2018

PUPA MILANO Material Luxury - limitovaná edícia

Ahojte! Jarné kolekcie dekoratívnej kozmetiky sú jedny z mojich najobľúbenejších. Po zime prinášajú vždy o niečo jemnejšie a pestrejšie farby, často s ružovou v hlavnej úlohe. A v podobnom duchu sa nesie aj nová kolekcia Pupa Milano Material Luxury. Jej obaly a farby sú inšpirované severským štýlom a celá sa nesie v metalickom trende. V kolekcii sa nachádzajú mono tiene, laky na nechty, rozjasňujúca lícenka, ceruzky a rúže na pery v jednom a lesk na pery.


Začala by som produktom, ktorý ma po otvorení zaujal najviac a tým je rozjasňujúca lícenka Marbled Blush. Tak ako obal, aj jej vnútro má mramorový vzor a pretínajú sa v ňom odtiene ružovej so strieborno-zlatým rozjasňovačom. Pigmentácia aj rozjasňujúci efekt je naozaj výrazný, takže s ňou treba narábať jemne, ale výsledok je naozaj veľmi pekný a hlavne vydrží celý deň!



Laky na nechty Liquid Metal sú v tejto kolekcii zastúpené dvoma farbami s efektom tekutého kovu, striebornou 001 Rosy Silver a 002 Vibrant Violet. Ako som pri Pupa lakoch zvyknutá, aj tieto sa aplikujú veľmi pohodlne, rýchlo schnú a vydržia asi 3 dni.



Tiene na oči 3D Metal Eyeshadow majú taký istý obal ako lícenka, mramorovaný s detailmi v rose gold farbe. Samotné tiene majú veľmi zaujímavú, krémovo-púdrovú štruktúru a najvyššej pigmentácie dosiahnete, ak ich aplikujete bruškami prstov. Odtiene sú v ponuke tri: strieborný 001 Rosy Silver, purpurový 002 Vibrant Violet a svetlejší ružový 003 Coopery Pink.



Duo Lips Twist Up sú rúže na pery, ktoré majú na druhom konci kontúrovaciu ceruzku v ladiacom odtieni, takže máte v jednom produkte všetko, čo potrebujete na dokonale ohraničené a zvýraznené pery. V kolekcii je cyklaménový odtieň 001 Eccentric Magenta a nude odtieň 002 Flamingo. Pigmentácia ceruziek aj rúžov je extrémne vysoká a na perách sú veľmi príjemné, krémové a hydratačné. Cyklaménový odtieň obsahuje drobný shimmer, nude je naopak čistá farba.





Posledným produktom je lesk na pery s farebnými odleskami Metal Lip Fluid, ktorý môžete aplikovať samostatne alebo na rúž. Vtedy ho odporúčam naniesť len do stredu pier, pre ich optické zväčšenie.


A samozrejme som s celou kolekciou vytvorila aj líčenie, ako ste už u mňa na blogu zvyknuté :) Na oči som použila všetky tri odtiene metalických tieňov a taktiež riasenku Pupa Vamp! Na líčka som naniesla rozjasňujúcu lícenku a na pery som vyskúšala oba odtiene rúžov, tak budem rada, ak mi napíšete, ktorá verzia sa vám páči viac!







Čo vás z kolekcie Material Luxury zaujalo najviac?

Stihli ste si už niečo kúpiť?

Majte sa krásne!

3 komentáre:

  1. ešte som si z tejto kolekcie nič nekúpila, ale pupa sa mi páči čoraz viac a viac :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tohle je opravdu nádhera. Ještě jsem si nestihla nic koupit, ale uvažuji nad laky na nehty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O této značce jsem slyšela :) hodně byla chválená nějaká tužka nebo fixa na oči

    OdpovedaťOdstrániť