utorok 27. novembra 2018

Svadobné líčenie pre moju sestru

Ahojte! Poriadne dlho sme tu nemali líčiaci článok, kde by som vám ukazovala, ako som nalíčila niekoho iného okrem mňa, že? Dôvod je taký, že som čakala na fotky od fotografa, ktoré som tiež chcela do článku použiť. Dnes vám totiž ukážem svadobné líčenie mojej sestry, takže to bude pre mňa o niečo špeciálnejšie!


A aké líčenie si sestra na svadbu vybrala? Samozrejme sme všetko najprv v predstihu skúšali, ale základom boli oči v zlatavých až hnedých odtieňoch, prirodzená hnedá linka, trsy mihalníc a rúž v nude/staroružovej farbe.


Produkty som používala osvedčenú klasiku aj novinky, ktoré sa stali mojimi obľúbenými. Na tvár som naniesla matnú podkladovú bázu Mary Kay a taktiež aj sypký púder tejto značky. Na oči som aplikovala najmä tiene z novej paletky Urban Decay Born to Run, ktorá je skvelá! A rúž je "klasika", ktorú na nevesty používam veľmi často a tou je Mac v odtieni Faux (finish satin). A nemôžem zabudnúť na zafixovanie pomocou Urban Decay All Nighter Setting Spray, ktorý je taktiež mojou stálicou.







A napokon ešte fotky z fotenia v exteriéri, ktoré ma na svedomí agentúra Môj a Moja a sestra s ich službami bola veľmi spokojná a aj podľa môjho názoru sú fotky vydarené, takže môžeme odporúčať :)



A na záver nemôže chýbať ani jedna spoločná :)


Ako sa vám toto líčenie páči?

Aké by ste, prípadne aké ste už, zvolili na svoju svadbu?

Majte sa krásne!

6 komentárov: