štvrtok 19. marca 2020

Slovenské prírodné rúže Fraela

Krásny deň prajem! Dúfam, že sa aj napriek karanténnym nariadeniam máte v rámci možností dobre a verím, že keď sa budú všetci snažiť na maximum, tak sa situácia čo najskôr stabilizuje a vráti do normálu. 

Mne vzniknutá situácia zapríčinila množstvo voľného času, ktorý som sa rozhodla mimo iného venovať aj blogu a prispievať v tomto období frekventovanejšie. A ako prvé som sa pustila do článku, v ktorom vám predstavím slovenskú kozmetickú značku Fraela a ich prírodné rúže na pery. 


Ponuku "podieľať" sa na vzniku týchto rúžov som dostala ešte minulé leto, kedy som bola oslovená, či by som prepožičala jednému odtieňu svoje meno. Samozrejme som túto ponuku s radosťou prijala a spolu s ostatnými šikovnými slovenskými ženami podporila vznik týchto jedinečných produktov. Samotný nápad a celý proces tvorby majú na svedomí dve milovníčky prírodnej kozmetiky, ktoré vynaložili obrovské úsilie, aby rúže na trh uviedli a zároveň im dali podobu, v akej ich už dnes môžete zakúpiť. 


Keďže sa jedná a prírodné produkty, prispôsobené su tomu aj obaly. Na výber máte z dvoch variánt, čisto papierového kalíšku a vysúvacieho rúžu, ktorý obsahuje aj plastový stred, avšak na úpravu líčenia počas dňa je tento typ praktickejší. Obaly sú z recyklovaného materiálu a taktiež ďalej recyklovateľné. A samozrejmosťou je aj to, že sú netestované na zvieratách, vegánske a plné výživných olejov.



Odtieň, ktorý som si vybrala ako ideálny pre moje meno a osobu, je svetlejšia staroružová farba, taká, akú využijete každý deň. Konzistencia rúžov je krémová, ale suchšia, nie príliš mastná, takže aj napriek tomu, že sa nejedná o vyslovene matné rúže, tak výsledný efekt je veľmi prirodzený, bez prílišného lesku. Veľkým plus je vzhľadom na hydratačný rúž vysoká výdrž a takmer žiadne otláčanie (aspoň pri tomto konkrétnom odtieni). Používanie spríjemní aj malinová vôňa. Vyberať môžete z 15tich odtieňov.



A tu už vidíte rúž v celkovom líčení. Ružové odtiene rada kombinujem s teplejšími hnedými tieňmi na očiach. V tomto prípade som použila tiene Pupa Milano z paletky Hot Flame doplnené riasenkou Gosh Catchy Eyes Drama. Obočie som zvýraznila ceruzkou GA-DE, o ktorej som písala v tomto článku.  Na tvári mám BB krém Bourjouis Healthy Mix a z tej istej rady aj korektor a púder. Posledným krokom v líčení bol krémový rozjasňovač v tyčinke Pupa Glow Obsession v odtieni 002.






Ako trávite tieto dni vy? A čo na tento krásny slovenský rúž hovoríte?

Chodíte do práce, pracujete z domova alebo kvôli riziku nemôžete vašu prácu vôbec vykonávať?

Dávajte na seba (a ostatných) pozor!

2 komentáre:

  1. Ačkoliv to zní blbě, tak mě to nahrává, co se týče psaní a tvorbě blogu, kdZ jsem v práci tak nestíhám absolutně nic ☺️ teď mám po dlouhé době zase článek

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To úplne chápem, človek má toho času naozaj viac než obvykle, ak nepracuje full time z domu :)

      Odstrániť