nedeľa 10. mája 2020

FOREO Luna mini 3 - recenzia

Ahojte! Čistiace pomôcky a produkty značky Foreo ste už určite zaregistrovali. Pred časom obleteli internet a odvtedy vzniklo viacero modelov, veľkostí, farieb. Ja som dostala ponuku vyskúšať najnovší prírastok vo Foreo rodine, konkrétne Foreo Luna mini 3.

Je to môj prvý produkt tejto značky a zároveň prvý produkt tohto typu vôbec, ktorý som kedy skúšala, tak som bola veľmi zvedavá, ako mi čistenie pleti pomocou Forea sadne a či sa stane každodennou súčasťou mojej skin care rutiny.


Foreo som si vybrala v odtieni Pearl Pink (v ponuke je aj žltá, mentolová, čierna...). V balení vám okrem samotného Forea príde aj usb kábel na nabíjanie a látkové vrecúško na uschovanie.


Výhody Foreo Luna mini 3:

  • na jedno nabitie vydrží až 400 použití
  • silikón je hygienickejší než nylonové vlákna
  • vďaka kompaktnému tvaru a nízkej gramáži je vhodné aj na cestovanie
  • plne vodeodolné


Presný popis, ako používať Foreo Luna mini 3 nájdete TU. V skratke, musíte si stiahnuť Foreo aplikáciu, kde váš produkt zaregistrujete a nastavíte si preferencie pri čistení. Môžete si zvoliť dĺžku čistenia a taktiež intenzitu z 12 levelov. Foreo Luna mini 3 obsahuje taktiež Glow Boost, čo je krátke 30 sekundové intenzívne čistenia pre rozjasnenie pleti.



Foreo má dve strany, pričom na jednej sa nachádzajú jemnejšie štetinky vhodné aj pre citlivú pleť a na druhej strane sú výstupky hrubšie, pre intenzívnejšie čistenie. Prístroj môžete zapnúť buď pomocou aplikácie alebo manuálne tlačítkom (jedno stlačenie - cleansing mode, následne dve rýchle stlačenia - glow boost). Po nastavení preferencií v aplikácii som využívala už len tlačítko, pretože nie som typ, ktorý by nosil mobil ešte aj do kúpelne. Takže aplikáciu použijem najbližšie zas vtedy, keď sa rozhodnem intenzitu alebo dĺžku čistenia zmeniť.


A ako som s Foreo spokojná? Úprimne som a veľmi! Oproti čisteniu rukami je to obrovský rozdiel. Pleť bola už po prvom čistení omnoho hladšia a jemnejšia a pravidelným používaním sa vyčistili a stiahli aj rozšírené póry. Keďže nepoužívam mechanické pílingy, tak mi Foreo skvelo slúži aj na odstránenie odumretých vrstiev pokožky a pleť má potom krásny prirodzený lesk. Bála som sa, aby pleť nebola po pravidelnom používaní príliš citlivá, ale pri čistení 1-2x denne som zatiaľ žiaden negatívny vplyv nezaznamenala (používam väčšinou intenzitu 8). A využitie som mu našla aj v sprche na čistenie dekoltu a ramien, kde sa mi občas tvorí vyrážka, takže sa ho určite nebojte použiť kdekoľvek vás napadne, nie len na tvári.


Ak radi pozdvihnete svoju starostlivosť o pleť na vyššiu úroveň a preferujete, keď si viete veci nastaviť a prispôsobiť presne podľa seba, tak Foreo Luna mini 3 bude pre vás ideálny pomocník.

Foreo kúpite napríklad na stránkach notino.cz, prikladám link. Na výber je viacero druhov, veľkostí a aj cenových kategórií, takže záleží na vás, čo by vášmu spôsobu čistenia pleti najviac pomohlo a vyhovovalo :)

Máte s Foreo produktami vlastné skúsenosti?

Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. Mně se Foreo hrozně líbí, jen mě pořád odrazuje cena. Sice vím, že za ní dostanu skvělý produkt, ale vždycky najdu pro ty 4000 Kč jiné využití :) Každopádně je na mém wishlistu a jednou si ho pořídím :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To chápem, nie je to najmenšia čiastka a človek si ju musí premyslieť :) Prípadne sú aj lacnejšie varianty Forea, ktoré budú podľa mňa čistiť taktiež efektívne :))

      Odstrániť
  2. Nejak ma foreo ako čistiaca pomôcka nezaujala, ale každý ma iné preferencie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, hlavné je, aby si každý našiel spôsob, ktorý mu najviac vyhovuje :)

      Odstrániť
  3. Skúsenosť nemám, ale počula som už o tom. Podla tvojho popisu mi to príde ako super vecička, ktoru sa oplati vyskušat... avšak hovorim si, že za tu cenu to fakt nepotrebujem :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola veľmi zvedavá, či ten rozdiel oproti bežnému čisteniu bude naozaj poznať, keďže ako píšeš, cena nie je najnižsia, ale som naozaj spokojná a budem ho odporúčať ďalej. Ale ako píšem vyššie, variant je viac a napríklad Foreo Play Plus stojí tretinu :)

      Odstrániť
  4. toto som chcela vždy vyskúšať, lebo som maniak na všetky pomôcky a prípravky na čistenie pleti. zatiaľ používam sonickú kefku, ale toto by mohlo byť vďaka silikónovému povrchu ešte jemnejšie a príjemnejšie k pleti :) tak možno raz skúsim :)
    pekná recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oproti klasickým kefkám by to malo byť hygienickejšie a menej náročné na údržbu, tak dúfam, že v takomto pôvodnom stave vydrží čo najdlhšie :) Každopádne ty keď máš citlivú pleť, tak je super, že sa tam dá nastaviť intenzita a teda to môže vibrovať aj úplne jemne :) Ďakujem <3

      Odstrániť
  5. Je super. Škoda, že ja mám zrovna to menšie prevedenie, ktoré sa nedá nabíjať. :/ Už každú chvíľu čakám, kedy mi skape. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že ti tiež vyhovuje! A s týmto "jednorázovým" je to škoda, že sa s ním človek musí rozlúčiť :( Každopádne nabudúce bude lepšie kúpiť Foreo na baterky alebo dobíjanie, nech je z neho radosť čo najdlhšie :))

      Odstrániť