streda 15. februára 2012

Gosh extreme art eyeliner !

Tieto linky sú perfektné. Mám ich v troch odtieňoch: tyrkysová, trávová zelená a strieborná. V ponuke je veľa odtieňov, takže každý si príde na svoje. Cena je cca 10 €.

Čo sa týka konzistencie, tá je na tekuté linky trochu nezvyčajná... sú také hustejšie, ale nanášajú sa dobre :)

Už na obale sa píše, že by mali byť extrémne vodeodolné, a to aj sú! Keď som si ich dala na ruku a umyla sa s mydlom tak sa vôbec nezmyli, niekedy ich mám problém odlíčiť aj s odličovacou vodou... :)



tyrkysová(11), strieborná(14), zelená(12)

Tieto linky by som určite odporučila ak hľadáte krásne výrazné linky, ktoré dlho vydržia !

6 komentárov:

  1. linky vypadají moc pěkně, škoda jen že si je nevyfotila na očích

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto linky, uzasne drzia, maju uzasne farby ale! Ja ich mam viac menej vo vsetkych farbach zacala som ich kupovat pred piatimi rokmi asi a napisem ti co snimi bude nasledovat..Zo stetecka postupne zacnu vypadavat stetiny cize sa bude strasne tazko linka nanasat, a farba po case tak zhustne ze to bude skoro ako gel..vazne katastrofa..ja som do nich investovala vazne vela a teraz toho strasne strasne lutujem ked vidim co sa snimi stalo..Ale mozno ze zmenili nejako zlozenie lebo som niekde citala ze hrozne vela ludi sa na nich stazovalo a ty budes mat vacsie stastie :)

    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, máš pravdu, tú striebornú mám už dlhšie a je vážne hustejšia... sťažuje to nanášanie, čo je škoda, pretože farby aj trvácnosť je super :/

      Odstrániť
  3. Ta zelená by se mi hodila, všechny odstíny jsou fakt krásné.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť