streda 28. marca 2012

ARTDECO Eyeshadow Base

Na tento príspevok sa už chystám dlhšiu dobu, vlastne od vtedy, čo som si ju kúpila... to je tak mesiac dozadu :)  Čítala som na ňu samé pozitívne reakcie a tak som bola rada, že sa dala zohnať aj u nás v parfumérií. Síce bola vypredaná, ale objednali ju :) A tak bola ARTDECO Eyeshadow Base moja - za 8,9 €. 



Balenie je krásne - malý kelímok s obsahom 5 ml. Báza obsahuje drobné trblietky, je perleťová... preto si myslím, že je vhodnejšia pod perleťové/ trblietavé tiene. Dobre sa nanáša na viečko a netreba dlho čakať, kým vsiakne/uschne. Tiene sa na ňu ľahko a dobre aplikujú. Zvláštna je jej vôňa... Mne to pripomína pánsky dezodorant alebo vodu po holení :D Ale nevadí mi to, aj tak to na viečku nie je cítiť ;)







A teraz sa dostávame k najdôležitejšiemu - k výdrži. Dole môžete vidieť fotku hneď po namaľovaní a o vyše 6 hodín neskôr...( Zámerne som použila tiene nižšej kvality - H&M). Tiene stále držali na mieste, len v záhyboch oka sa začali vytvárať jemné linky... ale treba podotknúť, že ja mám fakt veľmi mastné viečka... Ja som bola s výsledkom spokojná, táto báza udrží tiene určite lepšie ako tá napr. od ELF. Po nej sa mi zhlukovali tiene oveľa skôr a aj viac :/

 Po nanesení tieňov

Po 6 hodinách od nanesenia

Túto bázu môžem kľudne odporúčať :) Naviac je taká strašne milá a krásna, že mi ju bolo normálne ľúto začať používať :D :)

10 komentárov:

  1. díky za tip, až vypatlám tu od essence, určitě ráda zkusím něco nového :-))

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že som pomohla :) Daj potom vedieť, ako si spokojná.

      Odstrániť
  2. juu to vyzera super. mozno by som po case vyskusala. a mozem sa spytat z akej parfumerii? z funn?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nieje z Funn.. tam myslím že artdeco nemajú, teda aspoň u nás :/ Je z takej malej prfumérie v takom socialistickom obchodnom dome Jednota :D Možno poznáš ak si bola niekedy v Trnave v meste :)

      Odstrániť
  3. strašne krásne to v tom kelímku vyzerá. ja by som sa nepohnevala, ak by to boli hoci aj tiene :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že úplne rozkošné to je, naživo ešte viac :D

      Odstrániť
  4. Já jsem o ní četla, že je taková trochu lepkavá, nepřišlo ti? Jinak jsem na ní slyšela ale hlavně chválu :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa nezdalo, nič také som si zatiaľ nevšimla :) Ale je možné, že niekto s tým mal problém... každému sedí niečo iné :)

      Odstrániť
  5. Taky jsem ji kupovala, bohužel mi vadí, že cca po třičtvrtěroce zaschne, zcvrkne se a už se nedá použít, resp. dovyužít.
    Ale službu plní skvělou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som teda nevedela, budem dúfať, že mojej sa to nestane :(

      Odstrániť