streda 21. marca 2012

Garnier BB Cream

Aj keď recenzií na tento produkt je už veľmi veľa, tak si myslím, že si určite ešte jednu zaslúži :) Vyhrala som ho na testovanie na FB stránke Garnier SK ( veľmi pekne ďakujem :). Vybrať som si mohla z dvoch odtieňov a ja som zvolila ten svetlejší. Zanedlho mi prišiel balíček s krémom a pokynmi a tak som ho hneď aj vyskúšala.



Balenie BB Cream Garnier je veľmi praktické. Tuba s otváracím viečkom a obsahom 50 ml. Dá sa vytlačiť presne také množstvo, aké potrebujete. Po otvorení sa mi zdala farba trochu tmavšia , než som očakávala, ale vôbec sa toho netreba báť. Ja mám dosť svetlú pleť a tento odtieň mi vyhovuje. Nerobí šmuhy a mapy, práve naopak, dá sa krásne rozotrieť. Konzistencia je hustejšia, ale pritom ľahká a akoby našľahaná.



Pleť krásne rozžiari a skutočne vyzerá zdravšie. Kryje slabo, poslúži na zakrytie začervenania a farebných nedokonalostí pleti. Je ideálny pre ľudí, ktorí majú pleť bez väčších nedostatkov a silné krytie nepotrebujú. Krém sľubuje aj hydratáciu a to je aj pravda. Často sa mi robievajú šupinky na čele po použití makeupu ale s BB Cream som tento problém vôbec nemala.

Za veľké plus považujem aj vôňu - mne pripomína citrusy :) A ochranný faktor SPF15.



Po rozotretí.

Ja by som tento produkt určite odporúčala, keďže mne plne vyhovuje :) 
Určite bude vhodný na leto, keď by pleť pod nánosmi makeupu nemohla ani dýchať. BB Cream Garnier je úplne ľahučký a ani ho necítiť, preto bude určite lepšou voľbou ;)

Ako vyhovuje Vám? Už ste ho vyskúšali alebo sa ešte len chystáte?

9 komentárov:

  1. ja stale rozmyslam ci ho kupit alebo nie :D ked ho budem mat na ociach tak ho uz hadam zoberem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty máš peknú pleť, takže si myslím že budeš spokojná :))

      Odstrániť
  2. Taky jsem ho vyhrála na FB :) a ani jsem nečekala, že ho budu používat tak často.. Nicméně opravdu je určený pro ty, co nepotřebují velký krytí, ale spíš sjednocení pleti ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež prekvapená, že mi tak dobre sadol :) Používam ho hlavne do školy keď nemám ráno veľa času :)

      Odstrániť
    2. Přesně tak! Není s tím tolik práce :)

      Odstrániť
  3. nevyskusala, stale odolavam:), kedze nema az take krytie..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pro mě moc užitečná recenze! Uvažuju o něm, ačkoliv se mi teď dostal do rukou vzoreček a i ten světlejší odstín je pro mě tmavý...Ale jinak je krém moc příjemný a voňavý...tak uvidíme ;-).
    Mimochodem vynikající blog, spousta recenzí, které mi hodně pomůžou. Přidávám se k následníkům hned teď!
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ti za milý komentár, som rada, že sa ti na mojom blogu páči :)

      Odstrániť
  5. ja ho mam tiez a musim s tvojou recenziu nesuhlasit..mne sa zda byt praveze balenie velmi neprakticke, radsej mam makeup s pumpickou to je ovela jednoduchsie na puzivanie...a neviem ci mame nejaky iny BB cream ale ten moj je vcelku tekuty, teda aspon skor tekutejsi ako hutny narozdiel od toho co si napisala ty..s krytim suhlasim, nic moc:)).. ja mam dost suchu tvar ale mastnejsiu T-zonu, takze lica mi pekne hydratuje, s nosom a celom je to uz trochu horsie treba viac krat za den prepudrovat...Pre niekoho s normalnou alebo mastnou pletou by som ho urcite neodporucala...tot vse dufam ze som niekomu pomohla:))

    OdpovedaťOdstrániť