nedeľa 1. apríla 2012

Výhodný nákup

O tejto mojej kúpe by som vám ani nebola písala, ale... Asi pred dvoma týždňami som túto sadu štetcov videla u nejakého číňanco-vietnamca... Celkom sa mi páčila, hlavne štetec na líčka a na korektor a celá sada stála len 1,5 € ! Ale tak povedala som si, že si našetrím na nejaké kvalitné a nebudem už takéto " šmejdy " kupovať... Tak som odišla domov naprázdno. Večer som hľadala na nete, kde sa dá objednať NYX a tak som si prezerala rôzne stránky s kozmetikou a ako som to tak preklikávala, tak som našla PRESNE túto istú sadu štetcov za 11,99 € !! TU !! Tak to som si už povedala, že keď niekde môže stáť skoro 12 €, tak ja si ju teda za to 1,5 € kúpim :D A tak som pre nich poslala maminu, keď išla do mesta a ani to neľutujem. Štetec na líčka je krásny hustý a pracuje sa s ním omnoho lepšie ako s mojím trblietavým z ELF-u (tento) .Kefka na obočie a mihalnice sa vždy zíde a penový aplikátor tiež. Ostatné dva štetce boli popísané ako aplikátor na pery a korektor. Tak uvidím, keď vyskúšam :)




Tak sa zdá, že nie vždy sa na internete oplatí kupovať... a niektoré veci sú tam aj pekne predražené.
A čo vy, kúpili by ste ich za takú cenu, aj keď nie sú značkové? :)

15 komentárov:

  1. Ak by neboli nejaké drsné a na prvý pohľad by z nich nevypadávali chlpy, určite by som ich kúpila, už len pre ten dizajn :D
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. chlp ešte nevypadol ani jeden :D jj ten dizajn ich pekne obzvláštnil :)

      Odstrániť
  2. pokiaľ z nich nepadajú chlpy ešte v obale, prečo nie? :) inak, pekne sa na tej e-stránke nabaľujú :D ale čo, veď ľudia kúpia, lebo majú pekný design, nevedia, že sú z číny a za tú cenu musia byť dobré :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A nepadajú dokonca ani mimo obalu ! :D presne, ale tak nie všetko čo je drahé ma takú kvalitu... aj keď konkrétne na tieto štetce sa zatiaľ nesťažujem ;)

      Odstrániť
  3. Ty jsou krásné! Já jsem si nedavno objednala z Ebaye 20 štětců .. ááá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ja som z E-bay ešte neobjednávala ale tiež sa chystám :)

      Odstrániť
  4. za 1,50 by som aj ja vyskusala :) nikdy nevies na ake natrafis.
    a ta stranka kde su za 12 eur tak je dost divna. podla mna ojeb. som sa zasmiala ake ceny dali na versace:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som až teraz pozrela keď to hovoríš a fakt :D nanajvýš zaujímavé :D a zas keď dám záložku napr. garnier tak totálne predražené :D

      Odstrániť
  5. Ty jsou nádherný!:-) Já kupuju štětce ze Sephory:-) Mrzí mě, že se u nás nikde nedají sehnat štětce Sigma, ráda bych je vyzkoušela:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie by som rada vyskúšala aj ja... ale dajú sa asi jedine objednať že :/

      Odstrániť
  6. No si ma dostala! Ja som si u nich minule kúpila ozdobné kamienky na nechty, aj tak ich po odfotení dám dole, načo kupovať drahšie :-o Opäť sa takto potvrdilo, že keď to má vytlačenú značku alebo to predávajú ako tieto štetce, ešte to neznamená, že je to super.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zacala som citat prave tvoj blog a tento clanok ma uplne dostal. U cinanca taketo veci, teda!!! :O Necakala som take nieco, asi budem chodievat castejsie do takych obchodov, vyzera, ze obcas sa to oplati :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tam tiež moc často nechodím, na toto som natrafila úplnou náhodou ale teda neľutujem :)

      Odstrániť