utorok 21. augusta 2012

Flormar & Essence

Ahojte :) Dnes bude po dlhšom čase jeden nechtový post, v ktorom vám ukážem nový lak od Flormar odtieň 402 v kombinácii s efektovým lakom od Essence v odtieni 03 hello holo. Laky od Flormar som si v poslednej dobe veľmi obľúbila, hlavne preto, že v Bulharsku ich mali v každom obchode a za super ceny, takže som neváhala, keďže výber farieb bol obrovský. Postupne vám ich ukážem všetky, ale začneme pekne po poriadku :) 

Odtieň 402 je krásna výrazná farba, niečo medzi oranžovo-červeno-ružovou. Konzistencia je krémová a lakuje sa veľmi dobre. Kryje v 2 vrstvách a schne celkom rýchlo. Farba sa mi páčila aj samotná, ale tentokrát som sa ju rozhodla obzvláštniť nadlakom Essence special effect! topper 03 hello holo, ktorý som naniesla v jednej vrstve.





Máte aj vy skúsenosti s lakmi na nechty Flormar?

10 komentárov:

  1. aj ja som si ich obľúbila :-) vieš mi ,pls, povedať, či ešte je stánok v Tescu, lebo v Piešťanoch v Auparku ho zrušili, či aspoň v TT ostal.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fiha, o tejto znacke lakov pocujem prvykrat. Velmi sa mi paci ale ten nadlak Essence, ani som nevedela, ze to na nechtoch tak dobre vyzera (obdobny zlaty nadlak zanechava strasne velke ciastocky) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kombinacia je skvela no hlavne ma zaujal ten topper

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je to nádherné aj podkladový lak aj vrchný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak teda ten lak má užasnu farbu, velmi pekne si to skombinovala s essence lakom :) Krásne

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pekná kombinácia :)
    http://pajameysik.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne, ja mám rada od flormaru lak, ale mám iba jeden zatial :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taky ho mám, ale nejsem spokojená. Na jiných než červených nehtech vypdá příliš pouťově a lacině a červené sice oživí, ale stejně nakonec zjistíme, že ty nehty vypadaj líp bez něj. Takže za mě ne.

    OdpovedaťOdstrániť