sobota 22. septembra 2012

Líčenie s Essence pigmentami

Ahojte! V predchádzajúcom príspevku som vám ukázala môj nákup z DM a viaceré ste písali, že by ste chceli recenziu na pigmenty od Essence a aj líčenie s nimi. Tak som sa včera do toho pustila a dnes vám ukážem ako líčenie dopadlo a aj napíšem, ako som s pigmentami spokojná.

K pigmentom som si kúpila aj podkladovú bázu na oči, ktorá by mala byť špeciálne určená práve na prácu s nimi. Báza je v tube s objemom 7,3 ml a má akoby bielu farbu, ale po nanesení na viečko je bezfarebná.
Túto bázu som naniesla prstom na pohyblivú časť viečka a na ňu som štetcom na niesla pigment 06 WOW it´s orange! Farba bola krásne sýta, ale treba si dať pozor, aby ste bázu naniesli rovnomerne, pretože by sa mohlo stať, že v niektorom mieste by bola farba výraznejšia ako inde. Do očného záhybu som naniesla krémový tieň od Essence Stay all day v odtieni 03 Steel the show. Druhý pigment, ktorý som si kúpila má názov 09 be my brightsmaid. Je to taká jemne zlatá farba, preto som sa ju rozhodla použiť pod obočie. Pigment obsahuje množstvo trblietok a pigmentáciou je slabší ako odtieň 06. Taktiež som pod neho naniesla bázu, ale menej ako na pohyblivé viečko, aby nebol taký výrazný. Potom som naniesla tekutú linku GOSH, špirálu Maybelline a líčenie očí bolo hotové :)





Použila som:
Essence pigments 06, 09
Essence stay all day 03
Essence Colour arts eye base
GOSH eye liner pen
Maybelline The colossal volum´express



S pigmentami aj s bázou som celkovo spokojná. Oranžový odtieň je pekne sýty a zlatý budem používať ako rozjasňovač. S bázou mi oranžový tieň vydržal takmer bez zmeny až 16 hodín, čo si myslím, že je slušný výkon. Máte s nimi skúsenosti? Ako sa vám páči líčenie? :)

25 komentárov:

  1. nádherné líčení! ten oranžový vypadá opravdu skvěle, krásná barva, moc hezká kombinace :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh gosh, to je zase nádhera! Essence mě poslední dobou překvapuje čím dál tím víc:-). Ale na Tvůj talent už jsem si zvykla, jsi moc šikovná!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Riadne krásne :)

    Pozývam ťa do mojej prvej GIVEAWAY :)
    http://pajameysik.blogspot.sk/2012/09/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj krása, si veľmi šikovná :) Ten oranžový pigment vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásná práce..vypadá to užasně!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krása :) ja som si kúpila z pigmentov iba 04 broadway starlet, čo sú vlastne trblietky. nejak ma tie ostatné farby neoslovili, ale na tebe to vyzerá ozaj parádne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nooo, veľmi pekné líčenie. ale čo iné sa od teba dá čakať, že :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Piękny makijaż! jestem pod wrażeniem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vierka dalsie podarene licenie :) taketo farbicky mozem aj ja

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krásne líčenie :)))) si proste jednička!!!:) a páči sa mi aj kombinácia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. by som nepovedala, ze budu tak krasne pigmentovane..aky je ten biely? Pretoze na fotke ho nie je az tak vidiet? Dakujem :)Mas krasne upravene obocie..aj si si ho domalovala, ci len zacesala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten zlato-biely je extra trblietavý, na fotke to blesk dobre nezachytil :/ Ale tiež som sním spokojná, myslím, že ak by som pod neho naniesla viac bázy tak určite bude tiež pekne výrazný. S obočím si väčšinou nerobím nič, tu som si ho len začesala, ale ďakujem :)

      Odstrániť
  12. Krásne ličenie :)Čitala som už aj recenzie nie prave kladne na tieto pigmenty ale aj kladne, no uvidim ako sa rozhodnem ked ich už budu mať v dmke :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krásné oči ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Téda, to jsou kukadla! Sázím se, že stačí dvakrát zamrkat a máš, nač si vzpomeneš ;-). Ale vážně - takhle nalíčit bych se chtěla. Hned zítra to zkusím...;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!:D Určite skús, nie je to nič ťažké :)

      Odstrániť
  15. Aj mne sa tvoje líčenie veľmi páči. Tiež som podľahla tej oranžovej+ešte aj ružovej. S ružovou som už robila,no len linku.Musím zbúchať tiež niečo nápadnejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Wow, vypadá to fakt skvěle, hlavně ta kombinace s tou oranžovou barvou :)

    OdpovedaťOdstrániť