piatok 5. októbra 2012

Maybelline Colossal Volum´ Express

Ahojte! Konečne som sa rozhodla spraviť recenziu na jednu z riaseniek, ktoré používam, pretože sa ma na to v komentároch dosť často pýtate... Momentálne používam Maybelline Colossal Volum´ Express. Ako už názov napovedá, ide o objemovú riasenku, ktorá sľubuje objem už po prvej vrstve a k tomu žiadne žmolky. Tak poďme sa pozrieť, čo je na tom pravdy :)

Myslím, že obal nie je potrebné opisovať, pretože túto riasenku ste už všetci určite videli :) Kefka je celkom veľká, k jednému okraju zúžená a pracuje sa s ňou podľa mňa dobre a bez problémov. Farba sa nanáša rovnomerne a musím potvrdiť, že žiadne žmolky nevytvára. Po nanesení prvej vrstvy riasy pekne zvýrazní a okrem objemu ich aj predĺži. Po pridaní druhej vrstvy sa objem ešte zdvojnásobí, ale treba dať pozor, aby sa riasy nezlepili.Veľké pozitívum vidím v tom, že riasenka cez deň neopadáva pod oko, ako sa mi to stáva pri iných.


 Bez riasenky

 1 vrstva

 2 vrstvy




Celkovo hodnotím tento výrobok veľmi kladne, keďže mu nemám čo vytknúť. Spĺňa všetko, čo od riasenky očakávam, takže určite odporúčam! :)

11 komentárov:

  1. ak to bola tá, čo si mala v utorok aj včera, tak potvrdzujem tvoje slová :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na ten efekt teda čumím. To jsou skoro jak umělé řasy. Tohle žluté balení si budu muset dobře pamatovat:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak ja ju konečne mám a môj prvý pokus sa s ňou nalíčiť ma trošku uzemnil. nebolo to to, čo som čakala. ale dávam jej čas, lebo u mňa riasenky fungujú, keď sú trošku "odstaté" :). ale zatiaľ sa mi na nej páči to, že riasy od seba oddeľuje- čo je zrejme ten objem, narozdiel od iných objemoviek, ktoré strašne lepia a nanášajú horu farby

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak to je ona, na ňu som sa v utorok pýtala :-) najviac sami páči, že ti vôbec nezlepí riasy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tahle řasenka je top a tečka. Vyzkoušela jsem hodně dalších značek, včetně ostatních od Mayb. ale žlutá si drží svůj vítězný post. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. OMG!! tak taky efekt som este nevidela!
    Inak pozývam ťa na mojú prvú giveaway k trojročnému výročiu môjho blgu :)
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aj podla mna je tato spirala fajn :) skoda ze uz ju nemam :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wow! Ty mas rasy! Zavist! :-D Jinak tohle je podle me nejlepsi drogerkova rasenka vubec :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja by som si ju kupila, len nechapem, preco ziadna nie je v hnedom sfarbeni. Odmietam si kupovat ciernu, ked som cela rysava, ta hneda aspon tak nekrici, ako cierna :/ Inak je super tato :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. taky ji používám a v drogerkách jsem zatím asi nic lepšího nenašla :)

    OdpovedaťOdstrániť