sobota 3. novembra 2012

Starostlivosť o vlasy - GOSH

Ahojte! Dnes vám napíšem o výrobkoch, ktoré ste tu ešte nemali možnosť vidieť a tým sú výrobky pre starostlivosť o vlasy - konkrétne GOSH Damage Control. Najprv by som rada povedala pár informácií k mojim vlasom. Ako z fotiek viete (môžete pozrieť napríklad TU), mám dlhé vlnité vlasy, ktoré si občas fénujem, žehlím a upravujem kulmou. Bohužiaľ sa mi rýchlo mastia, no končeky mám suché a zničené. Farbu mám svoju vlastnú, takže po chemickej stránke ich nezaťažujem.

Výrobky, o ktorých dnes budem písať sú určené na poškodené vlasy (suché, rozštiepené končeky, krepovitosť...). Balenie šampónu a kondicionéru je veľmi jednoduché a praktické. Tuba s obsahom 250 ml. Textúru výrobkov by som popísala ako gélovo-krémovú, pričom šampón sa podobá viac gélu a kondicionér naopak krému. Oba výrobky majú nádhernú vôňu, ktorá na vlasoch vydrží aj 2 dni po umytí. Šampón pení menej, čo mne osobne trochu prekáža, ale na jeho účinku to neuberá :) Vlasy sa odporúčajú zmývať na dvakrát, umyjú sa tak dôkladnejšie. Kondicionér sa nanáša na vlhké, uterákom presušené vlasy a necháva sa pôsobiť 5-10 minút. Ja ho nanášam len na dĺžku vlasov, ku korienkom ho nedávam.

A ako teda funguje? Vlasy mám po umytí výrazne hladšie, jemnejšie a naviac krásne voňajú! Celkovo pôsobia upravenejšie aj bez dodatočnej starostlivosti.

Ak by ste svoje vlasy chceli hýčkať ešte viac, tak potom odporúčam GOSH argánový olej pre všetky typy vlasov. Predáva sa v praktickom balení s pumpičkou a obsahom 50 ml. Na dlhé vlasy postačí jedno až dve stlačenia do dlane, kde produkt najprv zahrajete a potom nanesiete. Použiť ho môžete na vlhké aj suché vlasy, hlavne na končeky, ktoré bývajú zničené najviac. Vlasy krásne zacelí a uhladí. Naviac má výraznú exotickú vôňu.


Cena v eshope Fann je: 

kondicionér - 7,50 €
šampón - 7,50 €
argánový olej - 11 €

Gosh ponúka aj radu na jemné vlasy bez objemu (modrá) a farbené vlasy (ružová).

4 komentáre:

  1. Láká mě vyzkoušet spíše na jemné vlasy bez objemu.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj mne by mozno skor vyhovovala tato zelena linia, ale najviac urcite ta modra pre objdem vlasov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle značku jsem ještě nezkoušela, ale zatím na ní čtu jen samé pozitivní reakce

    OdpovedaťOdstrániť
  4. toto vyzerá super:)
    a nominovala som ťa
    klikni
    Petush

    OdpovedaťOdstrániť