nedeľa 27. januára 2013

Dior Skinflash Radiance Booster Pen

Ahojte! Dnes som sa konečne rozhodla napísať recenziu na produkt, ktorý používam už dlhšie a som s ním veľmi spokojná. Reč je o rozjasňujúcom korektore Dior Skinflash Radiance Booster Pen v odtieni 002 Candle Light. (Dostupné sú 3 odtiene).

Balenie je krásne a luxusné. Kovový strieborný obal je pevný, takže sa netreba báť, že by sa mu pri prvom páde niečo stalo. Pred použitím musíte potočiť dolnou časťou a až potom môžete korektor aplikovať pomocou štetčeka na druhom konci. Tento spôsob balenia a aplikácie má pre mňa dve nevýhody. Po prvé nevidím, koľko produktu ešte zostáva a po druhé sa zle koriguje množstvo vytlačeného korektoru. Niekedy vytečie zbytočne veľa a inokedy treba otočiť viackrát, aby sa objavilo aspoň niečo. Objem je písaný 1,5 ml, čo sa zdá na prvý pohľad veľmi málo, ale ja ho používam často a stále mám čo míňať. I keď sa môže stať, že už zajtra nevyjde nič, keďže netuším, koľko tam ešte je :)

Korektor je určený na prekrytie a rozjasnenie kruhov pod očami, farebných nerovností pleti a iných nedostatkov. Aj keď má vlastne rozjasňovať, nemusíte sa báť, že by obsahoval trblietky alebo iné "rozjasňujúce" čiastočky. Ja ho používam pod oči, pod obočie a niekedy aj na vrch lícnych kostí. Mne jeho krytie vyhovuje, ale povedala by som, že je také stredné, vďaka čomu však vyzerá pokožka zdravo a rozjasnene. Podľa mňa je veľakrát prirodzené krytie lepšie, ako silný nános korektoru pod očami. To na mňa pôsobí ťažko a umelo. A určite to neprospieva ani pleti.

Konzistencia korektoru je veľmi jemná, nie príliš hutná. Rozotiera sa ľahko prstami aj štetcom a nezanecháva žiadne fľaky. V prípade potreby sa dá aj vrstviť bez toho, aby zaliezal do vrások. Čo sa týka výdrže, tak u mňa vydrží v pôvodnom stave tak 8 hodín, potom začne trochu miznúť.

Najväčšie negatívum vidím v jeho cene, na internete ho zoženiete od 25 € a vyššie, no v parfumériách bude jeho cena určite ešte vyššia. Ak vám však cena nevadí, tak ho vyskúšajte! Ja ho odporúčam a po jeho minutí budem chcieť určite ďalší :)



Aplikátor


Pred a po rozotrení 

Pred použitím


Po použití



17 komentárov:

  1. Ta poslední fotka je jak z časopisu!!! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super az na tu cenu :) mne pripomina od Lorealu len ma zlaty obal..podla popisu by sa dali porovnat..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, aj mne sa na neho podobá, bude to niečo podobné :)

      Odstrániť
  3. Moc pěkná recenze. Ta poslendí fotka je suprová! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Korektor ako taký, som ja sama začala používať len nedávno a akosi to nie je u mňa až tak obľúbený a potrebný výrobok, aby som do neho investovala také peniaze. Tento konkrétny, však vyzerá veľmi dobre a musím pochváliť tvoju recenziu. Pekné, výstižné, zrozumiteľné..., proste super napísané :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi pekne za pochvalu :) Samozrejme, kvalitný korektor sa dá kúpiť určite aj lacnejšie, tu sa predsa len platí aj za značku, ktorá na kvalitu korektoru nemusí mať žiaden vplyv :)

      Odstrániť
  5. Vypadá hodně dobře :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jak máš tu tvou fotku v záhlaví , tak tam vypadáš opravdu úchvatně !!! :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odpovede
    1. Máš pravdu, nepozerá sa na ňu práve najlepšie :D

      Odstrániť
  8. Pekná recenzia, produkt a fotky ešte viac :-) len tá cena sa mi nepáči :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Připomíná mi YSL Touche Eclat:) Já jsem si teď koupila od LOrealu Lumi Magique - to je v podstatě něco podobného:)

    OdpovedaťOdstrániť