utorok 22. januára 2013

GOSH velvet touch eye primer

Ahojte! GOSH velvet touch eye primer, je báza pod očný makeup, ktorá sa nanáša na miesta s hlbšími linkami a suché partie očných kontúr. V oficiálnom popise tohto produktu sa uvádza, že slúži najmä na vyplnenie mimických vrások a jemných liniek. Pleť má zvláčniť, zmatniť, ošetriť a zjednotiť jej tón.

Balenie je tuba s obsahom 15 ml a úzkym aplikátorom, takže množstvo vytlačeného produktu sa dá dobre regulovať. Báza je priehľadná, má akoby gélovú textúru. Pokožku krásne zjemní a vyhladí. Stačí naniesť veľmi malé množstvo, takže určite aj dlho vydrží. Makeup sa na ňu ľahšie aplikuje a pleť pôsobí zjednotene. Na dotyk je vláčnejšia a jemnejšia. Ja by som ju odporúčala aj starším ženám, ktoré majú vrások v okolí očí viac a makeup sa im preto nedarí rovnomerne naniesť. Táto báza pokožku pekne pripraví a líčenie bude pôsobiť určite jednotnejšie a krajšie.





Cena v e-shope Fann je 10 €, ale do konca februára prebieha zľava 25% na všetky bázy, takže cena je len 7,50 €

4 komentáre:

  1. to je ale rozdiel! teraz nad tým musím vážne uvažovať

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hm, vypadá vážně skvěle!!! :-)

    mujfialovysvet.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ju uz nejaky ten cas mam a som s nou madmieru spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mam už druhe balenie od zoevy a som velmi spokojna, neviem si predstavit že by som sa ličila bez podkladu :D Inak od Goshu mam len podklad po makeup, ale určite planujem skusit aj túto pod oči :)

    OdpovedaťOdstrániť