streda 23. januára 2013

Šaty zo stužkovej :)

Ahojte! Tak konečne po takmer dvojmesačnom čakaní sme sa dočkali fotiek zo stužkovej a tak vám teda ukážem šaty, na ktoré ste sa pýtali :) Nechcela som nič klasicky "stužkové" a po tom, čo som videla, koľko stojí požičovné šiat, tak som sa rozhodla si radšej nejaké kúpiť. Tie moje som kúpila v Bershke v Bratislave, v nákupnom centre Central. Zaujali ma hlavne netypicky riešeným výstrihom a zdobením s kryštálikmi a perličkami. Stáli okolo 40 € a určite ich ešte využijem. Podľa mňa je to výhodnejšie, ako si požičať šaty za 100 € na jeden víkend. Keďže šaty som mala tmavomodré, tak podľa všetkých by sa mi hodili strieborné topánky. Ale to mi prišlo také klasické, tak som sa rozhodla, že to celkovo oživím a zvolila som bordové lodičky v tom istom odtieni, v akom som mala nechty. Na prezutie som mala tmavomodré trblietavé balerínky od Baťu. Účes mi robila jedna šikovná kamarátka, pretože som nechcela typicky slávnostný drdol, vyčesané vlasy dohora alebo rozpustené a natočené. Takto sa mi to páčilo a aspoň nič mi nezavadzalo v tvári :) Líčenie, ktoré som si robila, ste už mohli vidieť TU.


Balerínky na prezutie

Účes spredu

Účes zo zadnej strany

37 komentárov:

  1. Ahoj, konečně někdo originální :) já když jsem viděla, že některé slečny si koupily přeslazenou růžovou róbu za 7000,- tak jsem šla do mdlob.

    Anna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nielen originálne, ale naozaj aj rozumné rozhodnutie. Viem o čom vravím, pretože aj sestra mala stužkovú a celá rodina mala nervy z toho, kde jej zoženieme princeznovské šaty!!!...A tie šaty..krása!

      Odstrániť
    2. Ďakujem vám :) Ja som práve tie princeznovské tortové šaty nechcela, tak s tým problém našťastie nebol, ale tiež som hľadala dlho, kým ma nejaké zaujali :)

      Odstrániť
  2. na akú školu chodíš? :) nemali ste stužkovú náhodou v jedálni UCM ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno mali sme tam :) A chodím na športové gymnázium.

      Odstrániť
  3. Nádherné šaty, moc ti to slušelo :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Šaty sú krásne, ale ja som v tomto trochu klasik a snob, podľa mňa si bontón žiada niečo dlhšie a menej koktejlové. :) Ja som si na svojej stužkovej užila krásne dlhé vílovské šaty až po zem :). Ale máš pravdu, teraz to už nikto veľmi nerieši a aspoň ich využiješ.
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som dlhé šaty ani mať nemohla, pretože aj keď som si nejaké skúšala, tak mi vždy boli strašne dlhé, takže pre mňa bola toto lepšia voľba :) A ďakujem!

      Odstrániť
  5. jooj,krasna si bola, tie saty,topanky,uces wau,velmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To Ty? jak tak to jesteś piękna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prześliczna sukienka <3

    Pozdrawiam cieplutko i zapraszam do mnie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aj podľa mňa sú super, ja som tiež mala krátke šaty z výpredaja v Mangu. Vtedy sa akurát začali také nosi, aj Adéla v Superstar také nosila =D A tiež doteraz nechápem tie lesklé šľahačky... Ale späť, krásna si bola celá =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! Veru, mne sa takýto štýl tiež viac páči :)

      Odstrániť
  9. krásna si bola :))

    www.nicimakeupartist.blogspo.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. úplne super voľba! a ten originálny účes je fakt bomba.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. wow, užasne si vyzerala :o) tymi botami si to velmi pekne oživila, ten učes je užasny !! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! Som rada, že sa táto kombinácia páči aj iným, nie len mne :D :)

      Odstrániť
  12. Napadá mě jen jedno slovo: překrásná!♥
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krásné :) já když se podívám na svoje růžové šatičky s šlehačkovou sukničkou a na Tvé tak Ti jednoduše závidím :)( v dobrém slova smyslu ) S Tvojí perfektní figurou to byla jednoznačně správná volba. Krásné decetní líčení a originální účes...prostě jasná trefa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. pekne si sa zladila, poňala si to svojsky a tak to má byť, "born to stand out" :) účes si mala dokonalý, milujem zapletané vlasy :)

    ja som tiež na našej stuhe vyčuhovala z radu, jediná som mala hneď obuté balerínky a mala som pestrofarebné krátke šaty, aj keď stáli trošku viac peniažkov. oplatilo sa. účes som mala klasickejší polovýčes a zvyšok natočené a aj také natočené som to mala až po zadok, takže sa ma mamičky pýtali, že či mám príčesky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Podľa popisu si musela vyzerať krásne, farby milujem, takže šaty boli určite super :) Ty máš fakt mega dlhé vlasy, takže sa im ani nečudujem, že to tipovali na príčesky :D

      Odstrániť
  15. Krásné, i vlasy jsi měla skvěle udělané, žádná tuctovka :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Wow, ze předu ten účes vypada tak obyčejně.. ale zezadu je to boží!!
    A taky ty šaty se mi strašně moc líbí

    OdpovedaťOdstrániť