nedeľa 3. februára 2013

Benátske nákupy

Ahojte! Aký ste mali víkend? Ja som bola v sobotu na výlete v Benátkach. V týchto dňoch sa tam koná karneval, tak som sa tam chcela ísť pozrieť, aj keď som tam už raz bola. Avšak počasie nám vôbec ale vôbec neprialo... Celý deň pršalo a fúkalo, takže som z Benátok takmer nič nevidela a z karnevalu už vôbec nie :( No neodradilo ma to a niekedy sa tam ešte určite vyberiem, ale už autom a nie autobusom. Keď už som tam však bola, tak som si dala aspoň pravú taliansku pizzu a špagety (obsluha v ich reštauráciach sa s tou u nás nedá ani porovnať, naši čašníci by si mali brať príklad). Nevynechala som ani H&M, kde som strávila minimálne hodinu, keďže mali fakt veľký výber a do toho dažďa sa mi vôbec nechcelo... Tak sa teda môžete pozrieť, čo všetko som nakúpila. Kozmetika tam tentokrát nie je žiadna, ale aj tak mám z vecí obrovskú radosť. Trblietavé lodičky a listovú kabelku som tam za tú smiešnu cenu (spolu 8 €) nemohla nechať a určite ich už čoskoro vyvetrám :) Šedé skinny sa vždy zídu, krásny teplý šál tiež a o crossbody kabelke ani nehovorím. Nakoniec som pri pokladni objavila ešte zlacnenú bižutériu (každý kus 1 €) a mohla som ísť platiť. Za celý tento nákup som zaplatila necelých 30 €, takže som maximálne spokojná :)







Boli ste už v Benátkach? Ja som bola v Taliansku už asi 15-krát a vždy sa tam rada vraciam :)

16 komentárov:

  1. V HM-ku v zahraničí je vždy väčší na lepší výber. A hlavne v období výpredajov sa tam dá doslova krochkať =D A aj zľavy sú oveľa väčšie ako u nás. Keď sme boli v Nemecku v mestečku s asi 20 000 až 30 000 obyvateľmi, mali tam také HM-ko, že sa celá Bratislava môže schovať!!! A inak ten tvoj šál (v Hm som ani nevidela)sa strašne podobá na jeden z New Yorkeru. Topanoky a kabelka sú úžasne!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru toto bolo tiež úplne super.. 4-poschodové a pritom čisto dámske :D Tento šál mali ale aj u nás, v Auparku som ho myslím videla, len bol drahší :)

      Odstrániť
  2. Benatky su nadherne tiez ich mam velmi rada! Skoda ze ti pocasie nevyslo, ale za to si spravila pekny nakup:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to krásne mesto :) No aspoň niečo... veď určite som tam nebola naposledy :)

      Odstrániť
  3. jój Benátky, hneď by som išla znova...čarovné to mesto, neskutočne..ináč sranda, ja si tam ani takéto obchody ako H&M nepamätám..všade som videla len obchody s koženými kabelkami a muránskym sklom...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, je čarovné :) Z takýchto obchodov som tam našla len H&M, inak je tam veľa takých ako Chanel, LV, Armani... A samozrejme veľa takých maličkých so suvenírmi :)

      Odstrániť
  4. Krásné:) Nechceš se vzájemně sledovat?

    Vik Ladyla

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ideš do benátok aby si išla do hm ?!.....

    OdpovedaťOdstrániť
  6. uz u Mii som si citala clanok, ze aj ona boa v Benatkach pozriet sa na karneval.. pocasie vam neprialo, ale ako vidim nakupy vysli :P krasne si nakupila..v Benatach som este nebola..len v Rime :) rada by som vsak vyskusala KIKO taliansku kozmetiku, ktora sa tu neda zohnat..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neprialo nám vôbec :/ A tak som sa tam tešila... V Ríme som naopak zas ja nebola, ale láka ma to tam :) KIKO by som tiež chcela vyskúšať, len tu som ten obchod prehliadla :)

      Odstrániť
  7. Ta růžová taštička je krásná, taková holčičí :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nebyla jsem v Benátkách, ale byla jsem v Římě a chci jet zas ♥
    Nejlepší je ta kabelka s lodičkama :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. V Benátkach som ešte nebola, skôr ma láka Francúzsko, ale snáď sa niekedy do Talianska dostanem.
    Lodičky sú super, veľmi sa mi páčia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. juuuuu isla by som, ja som tam bola ked som bola malinkaaa....a inak tie lodicky su tip top ;)

    OdpovedaťOdstrániť