streda 19. júna 2013

Ako som si ombré spravila :)

Ahojte! Už dlho predlho som plánovala, že si spravím ombré. Najprv som chcela tyrkysové, ale to by sa mi určite veľmi rýchlo vymylo, tak som zatiaľ stavila na klasiku a uvidím, čo s tým spravím časom :))

Na vytvorenie môjho ombré som použila set od Lóreál Préférence WILD OMBRÉS N 4 (cena 6-7 €). Podľa mňa sú tieto sety super, vnútri nájdete všetko potrebné a celý postup je veľmi jednoduchý. V pribalenom letáčiku sa nachádzajú všetky informácie, ale odporúčam pozrieť aj nejaké tutoriály na youtube, napríklad TU. Ja som si farbu naniesla najprv iba na konce a nechala pôsobiť asi 10 minút a až potom som ju nanášala vyššie a nechala pôsobiť spolu ešte ďalších cca 30 minút. Spravila som to tak preto, aby konce boli svetlejšie ako zvyšok a teda aj prechod plynulejší :) Už počas pôsobenie sa dalo dobre vidieť, ako to farbu z vlasov vyťahuje. Ja som s výsledkom spokojná, podľa mňa sa to podarilo pekne, aj prechod, ktorý vznikol, sa mi páči. Treba ale rátať s trochu vysušenými končekmi vlasov, to som ale vyriešila mojim argánovým olejom od GOSH :)  (Na fotkách mám vlasy čerstvo po umytí, tak sú také celé rozvírené ešte :D )




Určite dajte vedieť, ako sa vám moje ombré vlasy páčia a čo si celkovo o tomto trende myslíte!


26 komentárov:

  1. Velmi pekne....rozmyslam uz dlho, ze si spravim, len sa bojim lebo mam farbene vlasy...teraz mam hnede ale pod hnedou mam blond a nechcem aby mi to spalilo vlasy...ty si mala svoju prirodzenu farbu na ktoru si nanasala ombre?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, tak najprv ďakujem! A áno, ja som predtým farbené vlasy nemala, ale myslím si, že veľa ľudí si to dáva už na farbené vlasy, takže ja by som sa toho asi nebála :)

      Odstrániť
    2. No este podumem :) Ale kazdopadne dik za radu ;)
      byNicka

      Odstrániť
  2. Fakt je to super!...Kebyže nenosím melír dám si ombré ale zbaviť sa melíru a potom ešte ombré to už je na mňa veľa roboty :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aké máš dlhočizné vlasy a aké sú pekné. Sestra chce ombre, takže sa možno budem realizovať:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krása. ja sa aj celkom bojím ombré, či by moje divné vlasy nechytilo viac do oranžova (než do blond), lebo stále sa tak hrozne oranžovo vyťahajú od slnka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! No to je možné, pretože čo vidím tak väčšine tmavovlások to chytá viac do oranžova :/

      Odstrániť
  5. Ja som mala minulé leto, vlasy červené a ombre ryšavo-blond :-) a dám si opäť, vlasy ryšavé a blond konce :-) aj ružové som mala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pristane ti to ;) ja by som asi na nieco podobne nemala gule ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je to hezké, ale popravdě bych na tobě viděla spíš tmavší odstín :-) Ale fotka třeba zkresluje

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádhera, ja som vedela že Ti to pristane :-) a veľmi dobrý nápad s tým časovým rozostupom.. presne, tak by som to urobila aj ja, keby som si dala ombré :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. pekné ombré, mne sa to na druhých ľuďoch páči, ale ja by som si to nedala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. velmi pekny prechod hlavne prirodzeny.. mne by sa to na mojich vlasoch asi velmi nepacilo, ale na ostatnych to obdivujem :)

    Viva la Vida

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mě se ten hit ombré prostě nějak nelíbí :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nářez:-) Já na hlavě ombré mám - na blond jsem se barvila sama, tak vlasy jsou spíš do žluta a nahoře mi to kadeřnice stahovala aspoň trochu do popelavého odstínu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. krásne..veľmi sa ti podarilo :))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Veľmi krásne, hlavne s tvojimi vlnkami :) ale rozmýšľam ako by to vyzeralo keby si na odfarbenú časť použila silver šampón.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) Tak najprv som si vygooglila, načo ten šampón vlastne je :D A ktovie, nemuselo by to byť zlé :)

      Odstrániť
  15. na tvojích vlasoch to teda krásne ukázalo ..:)) veľmi pekné :)) ..ja už len čakám kedy začnú vyrábať aj niečo spoločné s červenou :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti pekne :) Presne, ja som nad tým minule tiež rozmýšľala, že by mali spraviť niečo aj pre červenú :D

      Odstrániť