piatok 5. júla 2013

GOSH Bronzing Powder 02 Natural Glow

Ahojte! Dnešná recenzia sa bude týkať produktu, ktorý je v podľa mňa v tomto ročnom období veľmi obľúbený, pretože dokáže ešte viac zvýrazniť opálenie alebo naopak, ak opaľovanie rady nemáte, tak si s ním krásnu opálenú pokožku ľahko vytvoríte aj bez slnka. Reč je samozrejme o bronzeroch.

Ja som mala možnosť vyskúšať bronzer GOSH Bronzing Powder 02 Natural Glow. Nie je to môj prvý produkt tohto typu, ale aj tak som mala mierne obavy, pretože s bronzermi, ktoré som mala doma, sa nepracovalo najlepšie a ani výsledok nebol zvyčajne podľa mojich predstáv. GOSH ale opäť nesklamal. Tento matný bronzer má ideálnu farbu bez oranžových podtónov, nepráši, ľahko sa nanáša a dá sa bez problémov vrstviť, takže každý dosiahne požadovaný efekt. Páči sa mi, že sa veľmi jednoducho tieňuje a roztiera, takže nevytvára výrazné hrany a efekt pôsobí prirodzene. Výdrž je taktiež super, počas dňa som nemala potrebu aplikovať ho znova. Ja ho nanášam pod lícne kosti, ale použiť ho môžete na vytieňovanie celej tváre alebo taktiež na ramená či dekolt. Za mňa tento produkt určite odporúčam a ak aj vy ešte stále hľadáte ten ideálny bronzer, tak sa na neho určite pozrite :)





Cena v e-shope parfumérií Fann je 10,50 €. Do 31.7. naviac platí na všetky bronzery GOSH zľava 30 %, takže vás vyjde ešte lacnejšie!

Čo vy a bronzery? Používate?

Majte sa krásne!

7 komentárov:

  1. Uprednostňujem u bronzerov trošku tmavšie odtiene, ale to, že je matný a bez oranžových podtónov je mi viac ako sympatické :D Na tvári vyzerá dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na mňa je úplne ideálny, keďže som bledokožec :D Aspoň s ním nemusím robiť tak opatrne :)

      Odstrániť
  2. tento mám veľmi rada :)chystám sa spraviť zásoby :)

    www.romiamichael.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ten je opravdu super přirozený, to se jen tak nevidí :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tváři vypadá fakt krásně přirozeně:) Já bronzery používám taky ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť