sobota 13. júla 2013

GOSH Waterproof Volume Mascara / mať pri vode oči ako bábika

Ahojte! Keďže je momentálne čas dovoleniek a kúpalísk, tak vám prinášam jeden super tip na riasenku, ktorá je ideálna práve na čas strávený pri vode. GOSH Waterproof Volume Mascara sľubuje okrem odolnosti voči vode aj objem, predĺženie a zvýraznenie rias. Na testovanie som sa tešila a priznám sa, že som mala veľké očakávania, pretože ma ešte žiadna GOSH riasenka nesklamala.

Obal je podľa mňa veľmi vydarený. Páči sa mi, že je celý zaplnený striebornými a modrými nápismi, takže nikomu nemôže uniknúť, načo je táto riasenka určená :)
Kefka je rovnaká ako pri GOSH Growth Mascara (recenzia TU), naberá však menej farby, čo mne vyhovuje, pretože ju netreba dodatočne otierať. Štetinky sú na dvoch stranách dlhé a na dvoch krátke. Dlhé slúžia ako hrebienok, ktorá riasy pekne rozčeše. S krátkymi sa veľmi dobre líčia dolné riasy.
Objem, predĺženie aj zvýraznenie môžem potvrdiť, najviac som si všimla práve ten objem. Sama som neverila, že mám na očiach skutočne toľko mihalníc :D A čo je pre mňa najhlavnejšie - NEZLEPUJE!
Vodeodolné vlastnosti som testovala pri kúpaní a skákaní do bazéna a obstáli na jednotku.

Oproti vodeodolným riasenkám, ktoré som skúšala doteraz, má GOSH mascara výhodu v tom, že riasy po jej použití nie sú tvrdé a vysušené, ako sa mi to stávalo pri iných značkách. Odlíčiť išla bez problémov aj s micelárkou. Takže ja určite odporúčam a túto riasenku radím k ďalším super GOSH produktom :)

Objem 10 ml, vyrobená v Dánsku.



Pred aplikáciou

Po aplikácii



Cena v e-shope parfumérií Fann je momentálne 7,20 €.


17 komentárov:

  1. Existuje maskara, ktorá na tvojich riasach vyzerá zle? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nadherne prirodzene riasy ti spravila! Ja som ju este nestihla vyskusat, ale asi letim ju rozbalit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kokso... teším sa na ňu, ale nemôžem testovať nič na oči teraz, lebo mám zapálené oko :-(( ale vyzerá úchvatne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa tiez velmi paci avsak mala som obrovske problemy s odlicenim ani miceralkabioderma nemala sancu az po veeeelmi dlhom odlicovani ale aj tak to nebolo dokonale odlicene takze si budem musiet kupit nejaky speci odlicovac :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je zvláštne, lebo ja som ju práve Biodermou odličovala a všetko bolo v poriadku :O

      Odstrániť
    2. Ja som na tom tiež ako Nelka:/ Akurát som ti šla písať koment ktorou micelárkou ju odličuješ:))) Ja moc vodeodolné veci nekupujem, takže dvojfázové odličovače nemám, ale dobre mi na odličovanie slúži ružový olej, ktorý používam na tvár.

      Odstrániť
    3. Ja som na tom tiež ako Nelka:/ Akurát som ti šla písať koment ktorou micelárkou ju odličuješ:))) Ja moc vodeodolné veci nekupujem, takže dvojfázové odličovače nemám, ale dobre mi na odličovanie slúži ružový olej, ktorý používam na tvár.

      Odstrániť
  5. Máš naprosto krásné oči! A ta řasenka na tobě vypadá opravud skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ta je úžasná, máš krásné oči! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzera užasne, teraz by sa mi vodeodolna špirala zišla kedže v piatok idem konečne k moru :) inak krásne si to nafotila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fííha, fakt ti to přidalo na objemu řas..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. HI dein Blog ist echt toll! Super Post... Ich folge dir seit heute =) Besuch mich gerne auf meinem Blog, und folge mit, wenn du Lust hast....

    Liebe Grüße
    http://voguewired.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Cože,úžasný,tu si musím pořídit!:D

    OdpovedaťOdstrániť