sobota 31. augusta 2013

AVON Ultra Color Lipstick

Ahojte! Dnes vám napíšem niečo viac o ďalšom produkte od AVON-u, ktorý som dostala na testovanie. Jedná sa konkrétne o rúž Ultra Color v odtieňoch Latte, Red 2000 a Dream Fuchsia.

Balenie je jednoduché a elegantné. Čierna v kombinácií so striebornou pôsobí podľa mňa vždy dobre a málokedy sa ňou niečo pokazí. Veľkú výhodu vidím v tom, že balenie ma priehľadné okienko na vrchnáku, takže pri líčení nájdem správny odtieň rýchlejšie :)
Konzistencia rúžu je krémová, vďaka čomu sa jednoducho nanáša. Nezvýrazňuje suché miesta a pery aj jemne hydratuje. (Obsahuje bambucké maslo, omega olej a vitamín E). Prekvapil ma ale výdržou, tá je vzhľadom na jeho krémovú konzistenciu veľmi dobrá. Pitie a menšie občerstvenie zvládne v pohode :)
Čo sa týka odtieňov, všetky mnou skúšané sa mi páčili. Odtieň Latte je krásna nude farba, ktorá mi (ako si skromne myslím) narozdiel od niektorých mrtvolných nude odtieňov aj svedčí. Red 2000 je červená klasika, ktorá nájde u mňa určite využitie. Dream Fuchsia je jediný odtieň, ktorý napriek tomu, že sa mi páči, nosiť nebudem, pretože mi nesvedčí. Dala som ho ale mamine, ktorá takéto odtiene vyslovene vyhľadáva, takže určite nezostane nevyužitý :)

Hmotnosť: 3,6 g
Bežná cena: 6,90 €


Latte

Red 2000

Dream Fuchsia

Ďalší produkt, ktorý v krátkosti spomeniem je ceruzka na pery Ultra Glimmerstick v odtieni Nude. Balenie ma vysúvací mechanizmus, takže ju netreba strúhať. Ľahko sa nanáša a krásne pasuje k rúžu v odtieni Latte.

Hmotnosť: 0,25 g
Bežná cena: 5,70 €




Naľavo: ceruzka Ultra Glimmerstick - Nude
Napravo: ceruzka Ultra Glimmerstick - Nude + rúž Ultra Color - Latte


Ako trávite posledný augustový víkend? Ja sa dnes chystám pozrieť na Lodenicu, bude to môj posledný tohtoročný festival, tak dúfam, že bude super! :)

Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. ...no ony na tvých rtech vypadají skvěle všechny! :)
    Ale Latte se mi moc líbí, ale asi by to nebyla barva pro mě...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Latte je super, môj najpoužívanejšie rúž zo všetkých ...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten cerveny je taka pekna klasika, ale mne sa asi viac paci Latte, kedze to pri vybere odtienu mame rovnako tazke, pretoze aj ja vyzeram bohuzial s vacsinou nude ruzov pomerne mrtvolne. :D Inak festival v dobrom zavidim, tie ja milujem a mrzi ma, ze tento rok som nestihla uplne vsetky, ktore som chcela. ;) Mna caka tiez celkom akcny vikend, tak kvoli obom dufam, ze bude pekne pocasie! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten červený :O :O ach zbožňujem červené rúže :)

    http://julietandnicol.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechny vypadají moc hezky, hlavně ta v odstínu Latte :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak takový rty si zaslouží pořádnou pusu! ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Z ruzov ma najviac oslovil Latte a aj ceruzka sa mi velmi paci.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Latte nie je podobným odtieňom ako Rimmel Kate 03?

      Odstrániť
    2. Ja od Kate 03 nemám, mám len 07, čo je tiež nude, ale viac do ružova.

      Odstrániť