sobota 7. septembra 2013

Ako bolo na finále Elite Model Look

Ahojte! Ako som vám v minulom poste napísala, dostala som vďaka GOSH možnosť zúčastniť sa finále EML pre Českú a Slovenskú republiku. Hneď na úvod by som týmto chcela firme GOSH za túto možnosť poďakovať a špeciálne ďakujem Veronike Huťkovej, s ktorou bola perfektná dohoda a komunikácia a s ktorou som sa mala konečne možnosť aj osobne porozprávať :)

Do Prahy sme dorazili okolo obeda v deň, kedy sa finále konalo. Stihli sme sa ešte prejsť mestom a niečo pofotiť, ale o tom v ďalšom poste. Dnes sa zameriam len na večer v znamení EML :) Ako môj doprovod som si zavolala Natáliu (BLOG) a nemohla som si vybrať lepšie. Oficiálny začiatok akcie bol uvedený o 20:30, ale už o ôsmej som mala byť pred hradom kvôli prevzatiu lístkov. Chystať sme sa teda začali okolo piatej, aby sme všetko v pohode stíhali... čo sa samozrejme tak úplne nepodarilo, keďže sme na všetko mali veľa čas až sme zrazu ten čas nemali žiaden :D Všetko sme ale stihli a k hradu sme došli ešte v predstihu, takže sme urobili aj nejaké fotky a pokochali sa krásnou architektúrou. Pred vstupom do Španielskej sály, kde sa finále konalo, nás čakal welcome drink v podobe šampanského, ktoré sme si vychutnali popri obdivovaní Daniely Peštovej alebo Ondreja Brzobohatého. Po vstupe do sály sme ostali v dobrom slova zmysle v nemom úžase, v tak krásnej miestnosti som ešte nebola. Cítila som sa ako v inom storočí a ani pripravené pódium a mólo tento pocit vôbec nepokazili. Všetko do seba zapadalo a vytváralo spolu nádhernú atmosféru. K tomu pribudli ešte úžasné miesta hneď v tretej rade, takže sme po celé finále mali naozaj výborný výhľad. Programom sprevádzal Leoš Mareš, ktorý na mňa pôsobil oveľa lepšie než v televízii. Popri jednotlivých výstupoch finalistiek hrala super hudba, ktorá tomu celému dodala takú dramatickosť. O živé vystúpenia sa postaral Ondrej Brzobohatý, ktorého som počula spievať a hrať síce prvýkrát, ale urobil na mňa neskutočný dojem. Jeho vystúpenie bolo krásne. Taktiež dokonalý výkon predviedla aj mladá operná speváčka Patrícia Janečková. Predstavili sa aj významné topmodelky ako napr. Michaela Kocianová, Miška Hlaváčková alebo Adriana Čerňanová. Po móle sa prešli v modeloch značky Dior. Po vyhlásení víťaziek (alebo výheriek, ako by povedala M. Kocianová :D) pre Českú - Eva Klímková a Slovenskú republiku - Barbora Koláriková, sme sa pomaly presunuli na afterparty, ktorá sa konala v Duplexe. O hostí bolo skutočne dobre postarané, voľný bar a úžasné jedlo využívali všetci naplno. Najviac sa mi ale páčil výhľad, ktorý bol z terasy. Byť v úrovni ostatných budov a pozerať sa na ulice z takejto výšky bolo skutočne krásne. Okolo druhej v noci sme sa pomaly pobrali ku kamarátke, ktorá bola taká dobrá a ponúkla nám prenocovanie :) Na tú síce krátku, ale zato akčnú cestu na byt budem ešte dlho spomínať :D Celú akciu hodnotím na 1*, ešte raz ďakujem za možnosť zúčastniť a Natálke za spoločnosť!

PS: Na finále som zrkadlovku nebrala, takže väčšina fotiek je robená s iPhone, čomu teda zodpovedá aj kvalita, ale vždy lepšie ako nič :) Detail líčenia nemám, ale dúfam, že ho dobre uvidíte aj na týchto fotkách. Zvolila som výrazný rúž a jemné dymové líčenie. Celý makeup pôsobil výraznejšie, ale na takúto akciu mi prišiel vhodný. Čo sa týka oblečenia, dress code bol stanovený Black Tie, čiže ja som zvolila krátke čierne šaty so sakom, čierne silonky a kabelku s lodičkami, ktoré mám ešte z Benátok. Niektorým ľuďom bol dress code zjavne ukradnutý, ale nevadí, výnimky sa nájdu vždy :D Tak ja už len dúfam, že sa vám fotky budú páčiť a teším sa na vaše komentáre!











Španielska sála



Vo výťahu cestou na afterparty :)


Výhľad z Duplexu



15 komentárov:

  1. bola si krasne oblecena a aj make-up sa mi paci.. musi to byt super zazitok..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi :) A hej bolo to super, budem na to ešte dlho spomínať :)

      Odstrániť
  2. "Čo sa týka oblečenia, dress code bol stanovený Black Tie, čiže ja som zvolila krátke čierne šaty so sakom, čierne silonky a kabelku s lodičkami, ktoré mám ešte z Benátok. Niektorým ľuďom bol dress code zjavne ukradnutý, ale nevadí, výnimky sa nájdu vždy :D"

    Mne sa skôr zdá, že dress code bol ukradnutý tebe, Black Tie sú dlhé večerné šaty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús si dať aspoň do google, keď už nič iné, čo v dnešnej dobe spadá pod Black Tie ;)

      Odstrániť
    2. mummy nevie písať slušné komentáre?!
      sakra, všetko sa dá napísať aj bez konskej dávky irónie a pohŕdania

      Odstrániť
  3. svedčalo ti to :)

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasna si bola a tie nausnicky! :) Inak podla fotiek to tam vyzera paradne, hlavne ten vyhlad na afterparty. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzerala si ako jedna zo súťažiacich :)) super zážitok

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Že aká celebrita!:) veľmi ti to pristalo a to prostredie muselo byť naozaj úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Do prvého radu by som ťa posadila :D Vynímala by si sa pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to musel být krásný večer..mmm))a super napsaný! ) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vyzerala si uzasne, ze by si aj ty mohla sutazit!
    Pozyvam na giveaway o BIELENDA BALICEK!tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. super šaty - v jednoduchosti je krása :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tomu hovorím štýlové náušnice :-) Sú nádherné a navyše gratulujem k skvelému výberu, pretože sa dokonale hodia k Tvojmu typu tváre.

    OdpovedaťOdstrániť