piatok 15. novembra 2013

Dermacol Vampire riasenka & Moon Touch tiene

Ahojte! Pred nejakým časom mi prišli opäť na testovanie produkty od značky Dermacol a dnes by som vám chcela ukázať rovno dva z nich.

Riasenka Vampire ma zaujímavé čierno-žlté balenie, ktoré ju podľa mňa pekne odlišuje od ostatných riaseniek v regáli. Kefka je gumená a pracuje sa s ňou dobre. Riasenka má podnázov Mega Long Lashes, čo nám teda napovedá, že by mala slúžiť hlavne na predĺženie rias. S tým môžem súhlasiť, určite riasy viac predĺži než im pridá na objeme. Občas sa mi ale stane, že riasy trochu zlepí, takže ich musím dodatočne oddeľovať. Inak ale drží celý deň, nerozmazáva sa a neopadáva.




Na fotke oka môžete vidieť na viečku aj jemné zlaté trblietky, ktorá má na svedomí ďalší Dermacol produkt :) Penové tiene Moon Touch sú zabalené v plastovej nádobke, ktorá sa predáva zatavená, čo veľmi oceňujem, keďže môžete mať istotu, že ich nikto v predajni neotváral. Ja mám odtieň 10, čo je niečo medzi champagne a zlatou s veľmi veľa trblietkami. Keď sa aplikuje v tenšej vrstve, tak sú viditeľne práve len tieto trblietky s veľmi svetlým zlatým základom. Tiene sú podľa mňa vhodné aj na denné nosenie, keď chcete oči prežiariť a nechcete vyslovene matné líčenie. Výdrž bola u mňa s podkladom asi 6-7 hodín.


Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. Teď jsem na ni dopsala recenzi :D
    Každopádně mi bohužel nevyhovuje, přijde mi jako největší zklamání poslední doby :/
    Tyhle stíny jsem měla v několika odstínech, bohužel se mi během dne slily do záhybů na víčku, ale tehdy jsem nepoužívala bázi pod oční stíny. S ní by snad vydržely déle :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/rasenka-dermacol-vampire-mega-long.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Řasenka vypadá hodně dobře a moc se mi líbí její vzhled:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa na tej riasenke paci najma jej kefka, taketo mam najradsej, kazdopadne ty mas take krasne riasy, ze mam pocit, ze z tvojich by babikovsky look urobila akakolvek maskara. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To súhlasím, kefka ma dobrý tvar. S tým bábikovským lookom už ale súhlasiť bohužiaľ nemôžem, vážne sa nájdu aj také, ktoré mi riasy len zlepia a nič pekné z nich nevytvoria :D

      Odstrániť
  4. Ja tiež testujem riasenku, tebe spravila krásne mihalnice, ale vlastne ty ich také máš aj bez použitia riasenky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vypadá, že udělá moc krásné řasy. Mám ráda plastové kartáčky u řasenek, takže uvažuji o koupi :). Ty pěnové stíny mě taky lákají...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiene sú super aj kvôli ich jednoduchej aplikácii, veľmi ľahko sa nanášajú prstami, takže sa zídu, keď má človek ráno málo času :)

      Odstrániť
  6. Souhlasím s Tvým názorem, řasenka mi sedla a udělala vždy co měla, krásné prodloužení, bohužel ze začátku slepila pár řas, ale po pár použitích byla radost se s ní líčit.

    OdpovedaťOdstrániť