štvrtok 12. decembra 2013

Kráľ korektorov - Dermacol Make-up Cover

Ahojte! Dnes by som vám chcela niečo viac napísať o korektore/makeupe Dermacol Make-up cover v odtieni 209. Už som o ňom veľa čítala a počula, ale nikdy som nemala potrebu si ho kúpiť, pretože veľmi krycie makeupy nepoužívam a ako korektor mi prišiel nepraktický. Bola som ale rada, že som ho dostala na testovanie a tak som si o ňom mohla spraviť vlastný názor. Prišiel mi v odtieni 209, čo je svetlý odtieň s ružovým podtónom. Veľmi dobre mi sadol, jedine pod oči sa mi zdá, že by mohol byť ešte o pol odtieňa bledší. Konzistencia je hustá, ale roztiera sa veľmi ľahko. Aplikujem ho väčšinou štetcom a potom upravím do stratena prstami. Ak však používate na nanášanie produktov najradšej iba prsty, tak to nie je vôbec problém, ide to aj takto veľmi dobre. Najviac som sa bála, aby nepôsobil na pleti umelo a nebol príliš viditeľný. Nič z toho sa však nekonalo, pretože na želané krytie mi stačí úplne tenká vrstva, takže výsledok je veľmi prirodzený. Krytie je zatiaľ najvyššie zo všetkých korektorov, ktoré som mala doteraz možnosť vyskúšať. S Make-up Cover-om zakryjete skutočne všetko, či už kruhy pod očami, akné, jazvy... Kto má veľmi zlú pleť by ho mohol aplikovať aj na celú tvár. Ja ho takto nepoužívam, ale príležitostne by sa dal využiť napríklad na nejaké fotenie. S cenou okolo 5 € je to podľa mňa vážne najlepší korektor s najvyšším krytím, aký sa dá zohnať :) Odtiene si môžete pozrieť TU.







Máte s ním skúsenosti?

Majte sa krásne!

24 komentárov:

  1. Tiez ho mam doma, ja by som ho kludne povysila na kozmeticky zazrak! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, určite jeden z top produktov, čo som tento rok vyskúšala :)

      Odstrániť
  2. mam az 2 odtiene 210 a 209 a oba sa mi zdaju na moju plet svetle.recenzia TU. Mas uplne pravdu, ze je to najviac krycie aj co som ja mala. :) Nevysusuje ti to ocne okolie? Ja by som to tam nezniesla..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja som bledula, takže pre mňa je akurát :) A žiadne vysušovanie som našťastie nepostrehla, pod oči používam každé ráno hydratačný gél, tak možno aj preto...

      Odstrániť
  3. oooch chcem mat tvoje mihalnice!!!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne strašne zvýrazňuje šupinky a zalieza do vrások okolo očí :( využívam ho naozaj len veľmi výnimočne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa mi našťastie nestalo, ale tak to je u každého individuálne bohužiaľ :/

      Odstrániť
  5. Najlepší makeup, už veľmi dlho ho používam:)

    www.tyymess.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám už asi sté balenie, najlepší makeup aký snáď existuje :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si po minutí tohto tiež určite kúpim ďalšie balenie :)

      Odstrániť
  7. Ja som ho mala tiež, pokial mi ho sestra neznárodnila :) Je to uplne skvela vec ! U nas v 101-tke stoji len 3,50 € ..mna len hnevalo to zlate balenie, ktoré sa mi hned zoškrábalo a potom mi to nejak prasklo alebo roztzhlo a vytekal cely produkt :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je fakt super cena, musím pozrieť, koľko stojí u nás :) No moje je už tiež trochu dokrčené, tak som zvedavá, čo s ním bude ďalej :D

      Odstrániť
  8. Spočiatku som ho používala lokálne takisto, no opäť sa mi zhoršila pleť a neviem si predstaviť byť bez neho...úplne TOP jednotka produkt tohto roku pre mňa :) Jednoznačne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa pridávam, tiež je to u mňa jeden z objavov roka :) Tej krycej schopnosti sa ťažko niečo vyrovná.

      Odstrániť
  9. Take jsem si ho po vsech recenzich koupila a po par dnech pouzivani jsem zjistila, ze mi strasne zhorsuje plet a mam vic pupinku nez pred pouzivanim! Chvili jsem ho nepouzivala a potom jsem ho vyzkousela znovu, abych se ujistila, ze za to strasne zhorseni muze tento korektor a ono to tak opravdu bylo :( takze pro me zklamani, ale jinak kryci schopnosti uzasne, jen mi to nestalo za ty dasi pupinky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma mrzí, že si mala na neho takúto reakciu, popravde to počujem prvýkrát :( To je jasné potom, že potom žiadne krycie schopnosti za to nestoja, hlavne nech je pleť zdravá :)

      Odstrániť
  10. Toto je najlepší korektor aký som kedy mala a lepší asi nenájdem :)
    GIVEAWAY: http://karinvirag.blogspot.sk/2013/12/i-vianocna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Súhlasím má fakt super kryciu schopnosť :-) A navyše je vodeodolný čo je super pre mňa keďže mám problémy s pleťou :) Ale na celú tvár by som si ho dávala len výnimočne a na každodenné nosenie asi skôr nie ... Dobrá recenzia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Je skvělý, dokázala jsem s ním zakrýt i tetování a to už mi přijde jako vážně super krycí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. No ja som z neho sklamaná. Ako make-up je pre mňa nepoužiteľný, príliš hutný na roztieranie na celú tvár, to už vôbec nevravím o očnom okolí, ktoré by som si len poškodila, keďže ho mám príliš jemné. Kúpila som si ho len za účelom korektoru, takže čo sa krytia týka, bol by perfektný, aj to tak vyzeralo hneď po nanesení, avšak netrvalo dlho a začal sa roztekať, takže to všetko zišlo a vyrážky sa krásne odhalili. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahojte chcem sa opytat, zakryje aj znamienka a jazvy?

    OdpovedaťOdstrániť