nedeľa 9. marca 2014

Čo robiť, aby spevňujúce krémy fungovali

Ahojte! Dnes si dáme malú zmenu a neobjaví sa tu žiadne líčenie ani dekoratívka. Chcela by som vám napísať niečo málo o tom, ako cvičím a udržujem sa trochu vo forme + niečo o produktoch, ktoré mi v tom pomáhajú.

Na tento článok som dostala nápad, keď som začala používať remodelačné telové maslo od Dermacolu. To sľubuje zvýšenie pevnosti a pružnosti pokožky a dokonca aj odbúranie celulitídy. Samozrejme, že viem, že nijaké zázraky sa nestanú len natieraním telového masla :D Ak sa to však skombinuje s cvičením, tak to bez výsledkov nezostane :) Ja sa snažím cvičiť každý deň, niekedy keď ale veľmi skoro vstávam a neskoro sa vraciam domov, tak to bohužiaľ nestíham. Bežne však moje cvičenie zahŕňa brušáky, kliky a drepy. Raz za týždeň mám v škole ešte hodinu a pol aerobik a cez víkend sa vždy snažím ísť si zabehať. Nemyslím si, že by som mala práve vyšportovanú postavu, ale takto sa aspoň udržujem v norme, keďže strašne rada jem a nemôžem si dovoliť nehýbať sa :D

Asi pred mesiacom som sa niekde na internete dočítala o super účinkoch teplej vody s citrónom... Najprv mi došlo zvláštne, piť teplú vodu, ale stačilo mi skúsiť to raz a odvtedy s ňou začínam každé ráno. Citróny milujem a aspoň sa takto donútim piť hneď od rána viac tekutín, čo je, ako určite viete, pri cvičení a chudnutí veľmi dôležité. Takže určite to odporúčam skúsiť každému, ja som si na to už úplne zvykla a ráno si tento "nápoj" robím už automaticky :) Viac o pozitívnych účinkoch sa dočítate napríklad TU.




Dermacol Enja Remodelačné telové maslo používam raz denne. Konzistenciou nie je podľa mňa tak úplne maslo, skôr je to taký hutnejší krém. To mi ale nevadí, keďže sa jednoducho rozotiera a veľmi rýchlo vstrebáva. Má zvláštnu vôňu, ktorú neviem opísať, ale nevadí mi a na pokožke ju necítiť. Po asi mesiaci používania bola pokožka napnutejšia a vyhladenejšia, takže podľa mňa je k cvičeniu veľmi dobrý pomocník. Objem je 300 ml.



A keď už píšem o starostlivosti o pokožku od Dermacolu, tak rovno spomeniem aj krém na ruky Aroma Ritual s vôňou čiernej čerešne. Krémov na ruky som už vystriedala nespočetné množstvo, keďže si krémujem ruky aj viackrát za deň a hlavne vždy pred spaním, bez toho nejdem ani do postele :) Výhodou tohto krému je, že sa ihneď vstrebáva, nezanecháva mastný pocit a nádherne vonia. Dostupný je v troch variantách, takže si určite každý príde na svoje :) Objem je 100 ml. 

A čo vy, používate nejaké spevňujúce krémy? 
A čo hovoríte na teplú vodu s citrónom? Poznáte/nepoznáte? :)

Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. stále si hovorím, že tú teplú vodu budem piť. po štátniciach som sekla s kávou, keďže mám už aj tak veľa žalúdočných kyselín a nechcem žlté zuby, no ale moje trávenie asi bez nej nevie fungovať, takže .... :D no, hneď zajtra bežím kúpiť citróny.
    s cvičením to mám podobne, snažím sa o nejakú pravidelnosť ale občas to fakt nejde, no keď už sa do toho pustím, dávam do toho všetko, je to neskutočný zázrak na doplnenie energie, aj keď to znie možno paradoxne. ale ja verím, že ak je človek duševne fit, odrazí sa to aj na jeho tele a cvičenie je určite najlepší spôsob na odbúranie stresu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja našťastie s kávou problémy nemám keďže vypijem asi jednu za dva týždne a aj to len nejaké latte :D Zato obľubujem vo veľkom čaje, v poslednej dobe hlavne zelený :) Ale som zvedavá, ako sa ti tá citrónová voda bude pozdávať :) A s cvičením súhlasím, úplne to človeka uvolní a dobije energiou :)

      Odstrániť
  2. tu teplú vodu plánujem začať piť aj ja lebo som o nej veľa počula, uvidíme:))
    produkty vyzerajú super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, ja som o tom tiež dosť počula a neľutujem, že som ju začala pravidelne piť :)

      Odstrániť
  3. teplú vodu nepijem, dávam studenú. A mne krémy vôbec nepomohli, ale akonáhle som začala pravidelne, aspoň 3 krát do týždňa po hodine cvičiť, celulitída zmizla a ostalo to celkom pevné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zas studenú pijem rada večer :) To je pravda, cvičenie je základ... krémy môžu byť už len doplnok podporujúci výsledok :)

      Odstrániť
  4. Love this kind of posts. Unfortunately I can not understand anything.
    But I would love to invite you to visit hug-you.com ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zajímavý článek, opravdu jsem si moc příjemně početla :-)
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I don't understand ur language.
    Do these products really works?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ENJA Remodeling Body Butter works, but you must do some sports, when you want to see good results. For example I go run every saturday and once a week I have two hours aerobic :)

      Odstrániť