piatok 25. apríla 2014

Max Factor Glossfinity 55, 145 + snake model

Ahojte! Dnes vám po dlhom čase ukážem manikúru s mojimi novými lakmi na nechty, ktorými sú Max Factor Glossfinity v odtieňoch 55, čo je krásna trblietavá béžovozlatá farba a 145, čo je zvláštny hnedošedý odtieň s fialovým odleskom. Obe farby sa lakujú dobre a kryjú v dvoch vrstvách, ale znieslo by to aj tri. Výdrž je písaná až 7 dní, ale mne bez nadlaku vydržali asi 3-4, takže odporúčam na záver prelakovať. Pri fotení mi spoločnosť robil môj had Erny, takže kto hady nerád, môže odísť :D Prvýkrát som vám ho kazovala TU a ako vidíte, trochu už podrástol... Ale pózuje stále rovnako rád :))

Všimnúť si môžete novú titulnú fotku blogu :) Zmien v organizácii blogu by som chcela časom urobiť viac, aby bol pre vás prehľadnejší, ale keďže sa v týchto veciach až tak veľmi nevyznám, budem musieť poprosiť niekoho o radu, takže kedy sa to tu prerobí do konečnej podoby vám zatiaľ povedať neviem :)








8 komentárov:

  1. Tá posledná fotka s hadím jazýčkom je super. Úplná momentka :D Síce hadov moc nemusím, ale keď ti robí radosť, tak nie je o čom.
    A laky sú tiež krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takovy malusky hadik:) Me nevadi:) Moc se mi libi uvodni fotka, ta se ti moc povedla. Laky krasne!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jéj, titulná fotka sa mi veľmi páči, si na nej nádherná! :)
    a laky vyzerajú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som pozerala, že máš aj skvelú novú profilovku:), som zvedavá s akým ďalšim lakom zapózuje Erny:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ja by som na hada odvahu nemala teda :D

    OdpovedaťOdstrániť