piatok 23. mája 2014

Modrá na očiach nemusí byť zlá

Ahojte! Už tu dlhšie nebolo líčenie, ktoré by som skúšala na sebe, tak prišiel čas to napraviť, aby ste náhodou nezabudli, ako vyzerám z blízka :)) Toto líčenie som mala včera v škole, na môj oficiálne posledný deň semestra. A teraz začína tá horšia časť zvaná skúškové :/ Pomaly zisťujem, že je toho viac, než som si myslela a ľutujem, že moje vnútorné sľuby, ako sa budem učiť priebežne, som nevyplnila :D Každopádne, dnes sa už chystám na jednu blogerskú víkendovú akciu, ktorá ma dúfam dostatočne nabije energiou a všetko potom zvládnem :)

Späť ale k líčeniu. Ako už názov napovedá, vyskytujú sa v ňom odtiene modrej.. a to konkrétne v podobe svetlomodrého tieňa na pohyblivom viečku a výraznej modrej ceruzky nanesenej ako predĺžená linka. Práve táto ceruzka púta najväčšiu pozornosť, pretože jej farba je skoro až neónová. V záhybe oka som toto líčenie doplnila hnedým matným tieňom, naniesla riasenku a aplikovala nude ceruzku na vnútornú linku oka. Nič, čo by ráno zabralo viac ako 10 minút :)








A tu sú už spomínané ceruzky od Avonu. Avon Glimmerstick Brights som testovala v dvoch odtieňoch. Modrá Cobalt Cool je úplne matná a fialová Purple Punch obsahuje drobné trblietky, ktoré ale takmer vôbec nevidieť. Pracuje sa s nimi dobre, konzistenciu majú akurát, nie sú ani moc tvrdé, ani príliš mäkké. Veľmi chválim pigmentáciu, farby sú skutočne sýte. V katalógu ich na akcii kúpite za cenu okolo 3 € :)

A čo vy a odtiene modrej na očiach?

Nosíte alebo je to pre vás nepredstaviteľné? 

Majte sa krásne!

14 komentárov:

  1. Modrá barva je nádherná! hrozně se mi líbí linka vytvořená právě touhle modrou :) bohužel si ji, ale nedokážu představit na denní nošení, spíš jen výjimečně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Mne sa tá farba tiež veľmi páči a chápem, že to nie je pre každého, ale na výnimočnú príležitosť je tiež super :)

      Odstrániť
  2. Páni, mně se to na tobě líbí moc! Ale bohužel mi nějaké takové tužky ve sbírce chybí, vůbec nevím proč, když líčení s nimi vypadá tak krásně!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ale pozerala som teraz tvoje líčenie so zelenou linkou a to je tiež super, pekne to nahradí aj ceruzku :)

      Odstrániť
  3. Vypadá to krásně, a ta linka......umírám ! Strašně moc ti to sluší ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiene na oči používam stále, zdá sa mi, že bez nich som hrozne nevýrazná a dosť bledá, avšak takto sa nalíčiť sa mi darí málokedy, väčšinou ráno na to nemám čas alebo sa mi s tým proste nechce hrať. Ale netušila som, že aj modrá je vlastne dobrá a môže vyzerať tak super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že sa ti líčenie páči :) Ja naopak tiene niekedy úplne vynechám, hlavne keď už vôbec nestíham... rada ale skúšam líčenia, ktoré sú zaujímavé aj časovo nenáročné.

      Odstrániť
  5. Ceruzky su pekne no ja mam radsej tie trblietave od avonu tie si neskusala? V ponuke su velmi pekne odtiene :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ som neskúšala, ale u ceruziek mi viac vyhovuje, keď sú matné alebo len veľmi jemne trblietavé :)

      Odstrániť
  6. Neonová nebo královsky modrá, ta to vážně oživila, nádhera, moc krásné líčení a sekne ti to moc! Teda seklo:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz v pyžame mi to vážne veľmi nesekne :D A ďakujem, od teba to extra poteší ;))

      Odstrániť
  7. Náádherné, k tvým očím taková barva sluší obzvlášť. :-) Jednoduché a krásné.
    A hodně štěstí u zkoušek a s učením! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dokonalé! ja som raz videla tmavomodrú linku na jednej slečne, tak som hneď zašla do DM-ky a niečo také hľadala, holt mne to až tak nepristane:), navyše bola od S-he a aj po odlíčení zostala na viečku, niečo ako tetovačka:)

    OdpovedaťOdstrániť