streda 14. mája 2014

Modrá záchrana od Biodermy

Ahojte! Dnes si dáme od dekoratívnej kozmetiky trošku oddych a pozrieme sa naopak na tú telovú. Mňa osobne vždy prekvapí, ak mi niekto poviem, že sa po sprchovaní ničím nenatiera a vôbec mu to nevadí :D Ja si to osobne neviem predstaviť, pretože po sprche mám vždy pocit vysušenej pokožky a hneď sa musím nakrémovať.

Rada Atoderm od Biodermy je určená práve na suchú pokožku a svojím zložením je vhodná aj pre deti. Do mojej každodennej starostlivosti pribudol z tejto rady Atoderm Sprchový gél a Atoderm Krém. A hneď vám aj poviem, prečo majú v kúpeľni už svoje čestné miesto :)


Atoderm Spchový gél

Tento gél je presne taký produkt, ktorý môžete postaviť do kúpeľne a poteší sa mu celá rodina. Nemyslím si, že by mohol niekomu nesedieť. Svojím zložením bráni vysušovaniu a pnutiu pokožky, čo môžem potvrdiť, keďže som s tým mala u iných značiek problémy. Má jemnú ľahkú vôňu, ktorú po opláchnutí necítiť. Oceňujem aj balenie s pumpičkou, pretože pri objeme 500 ml je to určite praktickejšie, ako prevracať celú fľašu :)

Atoderm Krém

Ako som písala, bez natierania po sprche sa nezaobídem a mám rada, keď je telové mlieko/krém z tej istej rady ako sprchový gél. Tak nejak to automaticky vo mne vzbudzuje dojem, že jednotlivé účinné zložky lepšie zapôsobia. Atoderm krém má presne takú konzistenciu, ktorá slovo krém vystihuje. Nie je to žiadne riedke mlieko, ktoré by sa na vyživujúci krém len hralo. Má skutočne hutnú bohatú konzistenciu, ale napriek tomu sa veľmi ľahko rozotiera a ani vstrebávanie netrvá dlho. Jediné, čo by niekomu mohlo prekážať, je jeho "vôňa". Úprimne, nič nosu lahodiace nečakajte. Krém má zvláštnu, akoby mliečnu vôňu, ktorú neviem bližšie opísať, ale nemyslím si, že by si ju niekto pochvaľoval :D Každopádne tento produkt je bez pridaných parfémov, takže určite je to stále lepšia voľba než rôzne síce voňavé, ale nie tak prospešné produkty. Po asi mesačnom používaní oboch produktov môžem zhodnotiť, že pokožku mám hydratovanú a jemnejšiu.

Hydrabio Brume

A to najlepšie nakoniec! Toto je momentálne novinka z rady Hydrabio. Jedná sa o vodu v rozprašovači s obsahom minerálov, ktorá pokožku osviežuje a zabraňuje jej dehydratácii. Ja som si úplne zamilovala hlavne to malé balenie! Zmestí sa do každej kabelky a využívam ho hlavne po cvičení, tancovaní alebo hocikedy počas dňa. Dokonca sa mi osvedčil aj na zafixovanie makeupu. Veľké balenie je praktické zas do kúpeľne, keď ho používam po sprche alebo holení na upokojenie pokožky. A super využitie bude mať aj v lete, len na také osvieženie pri bazéne alebo na pláži. Malé balenie kúpite v lekárňach momentálne za 3,99 €, takže určite odporúčam pre jedno vybehnúť, pretože z Brumíka budete určite také nadšené ako ja :)


2 komentáre:

  1. Bioderma je jedna z mých nejoblíbenějších značek, moc se těším až vyzkouším všechny novinky. Hezký článek:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. absolutne suhlasim, taktiez si neviem predstavit sa po sprche nenatriet. ale zase aj opacne...pride mi divne a neprijemne sa natierat mimo casu "po sprchovani"

    http://beautybybellatrix.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť