piatok 19. septembra 2014

AVON Big&Daring Volume Mascara - recenzia

Ahojte! Ako som vám písala, posledný týždeň som trávila vo Vysokých Tatrách na turistickom kurze :) Bolo super, ale výstup na Kriváň ma zmohol natoľko, že som ochorela a včera po návrate domov zvládla akurát tak ležať v posteli. Fotiek mám však z výletu veľa a chcem dať dokopy aj video, takže sa môžete tešiť aj na vysokohorský post!

Teraz ale prejdem k recenzii novej riasenky od Avonu, ktorá nesie názov Big&Daring Volume Mascara. Zabalená mi prišla v peknej krabičke, čo sa mi páči určite viac, ako keď je výrobok len potiahnutý ochrannou fóliou. Riasenka je pomerne veľká, objem je 10 ml. Kefka patrí medzi tie klasické, bez gumených štetiniek. Má mierne ohnutý tvar, čo mi veľmi vyhovuje, pretože presne kopíruje riasy a nemusím ju zbytočne vytáčať do rôznych uhlov. Veľmi dobre sa s ňou manipuluje aj pri líčení dolných rias, pretože naberá primerané množstvo farby a nezanecháva tak riasy zlepené a nie sú potrebné ani dve vrstvy (na fotkách mám nanesenú jednu). Už podľa názvu by sa dalo čakať, že hlavnou úlohou tejto riasenky bude zhusťovanie a teda väčší objem. To sa samozrejme z časti aj splnilo, riasy sú určite objemnejšie, ako pred nalíčením, ale priznám sa, že som čakala výraznejší efekt. Možno ma k tomu navádzalo už len to balenie s veľkým BIG v popredí. Riasenku teda radím skôr k zvýrazňujúcim, vhodným na denné líčenie. Počas dňa určite nesklame, neopadáva, nežmolkuje a nijak sa nerozmazáva. Bežná cena je 8,90 €, ale ako všetci vieme, zakúpiť ju v akcii nebude problém :)






Majte sa krásne!


3 komentáre:

  1. Čítala som na túto riasenku veľa pozitívnych reakcií ale ja neviem...mňa moc ten avon neláka:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bola som presvedčená, že túto riasenku skúšať nebudem, ale včera mi kamoška ukazovala naživo jej efekt a musím uznať, že dosť dobré. Asi neodolám :D

    OdpovedaťOdstrániť