piatok 31. októbra 2014

Farebné vlasy za 5 minút? Áno! Kriedy na vlasy to zvládnu!

Ahojte! Aj keď sa to všade len tak hemží halloweenskými líčeniami a maskami, tak ja som tento rok bohužiaľ žiadnu pripraviť nestihla, keďže celý týždeň som bola v Bratislave a domov som prišla až dnes. Večer sa síce na jednu párty chystám, ale keďže mám robiť halloweenske líčenie kamarátke, tak na mňa už klasicky neostal čas a vymyslela som si len veľmi jednoduchý "kostým", ktorý bude pravdepodobne na instagrame :) V utorok ale oslavovala kamarátka narodeniny a tak som si povedala, že keď už nemám kostým, tak aspoň vyskúšam nové kriedy na vlasy zo stránky Pastelovefarby.sk.

Moje balenie obsahuje 12 farieb, takže nie je problém vybrať si. Ja som zvolila cyklaménovú ružovú, ktorá sa mi zdala k mojim vlasom najvhodnejšia. V balení nájdete aj rukavice, aby ste po nanesení kriedy nemuseli drhnúť farbu ešte aj z rúk (tak ako ja :DD). Celé farbenie je veľmi jednoduché. Po jednotlivých mokrých prameňoch vlasov prechádzate kriedou, až kým nie je celý úsek zafarbený a potom prejdete na ďalší. Keď máte farbu už všade, kde to uznáte za potrebné, tak vlasy necháte uschnúť/vyfúkate a následne upravíte, ako ste zvyknuté. Ja som vlasy po uschnutí ešte nakulmovala.

Výsledok je podľa mňa super. Farba bola výrazná a vlasy neboli ani príliš vysušené. Problém nastal u mňa vo výdrži. Keďže som chvíľu po nafarbení išla na párty, tak mali bohužiaľ všetci moji taneční partneri ružové tričká a ja aj ramená, keďže som mala tričko bez rukávov. Takže farbenie kriedami odporúčam skôr na výnimočné nosenie, keď viete, že nebudete v prílišnom kontakte s inými ľuďmi.. napríklad na fotenie. Farba sa vymýva postupne, najväčšia časť zmizne už po prvom umytí, na zvyšok sú potrebné asi ešte ďalšie 2.



Skúšali ste  už kriedy na vlasy?

Majte sa krásne a ak sa chystáte na párty, tak si ju poriadne užite!

TERAZ MÁTE DO PIATKU MOŽNOSŤ VYUŽIŤ ZĽAVU 4 € PRI NÁKUPE BALENIA S 24 KUSMI KRIED! TAKŽE AK VÁS LÁKAJÚ, TAK NEVÁHAJTE!

KÓD NA ZĽAVU JE: 4EURADOLE

10 komentárov:

  1. Tak túto by som brala hned alebo tmavo modrú...super to môže vyzerať počas zimy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Modro-ružovú kombináciu som mala raz na festivale a bolo to tiež super :) V zime by to bol pekný kontrast, ak by bolo nasnežené, ale bála by som sa toho púšťania farby :/

      Odstrániť
  2. pri tej fotke ma napáda len jedno jediné slovo...a to... W A U ! ! ! !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to fakt úžasne, ja som si to spravila párkrát len s obyčajnými kriedami na tabuľu a efekt bol veľmi slabý, vlasy boli strašne suché a naviac tá aplikácia bola dosť náročná, vlasy sa nechceli zafarbiť, takže to nebolo ani poriadne vidieť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Pri aplikovaní na vlasy sa určite oplatí kúpiť si kriedy na to určené, keďže sú na to prispôsobené zložením aj vyšším obsahom pigmentov, takže vlasy sú hneď pekne výrazne zafarbené :)

      Odstrániť
  4. Ta růžová na vláscích vypadá nádherně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá to tak krásne, ale som rada, že si priznala, že môžem zafarbiť nielen seba, ale aj druhých. Práve z toho som mala strach, ja by som sa za to strašne hanbila, takže aspoň nemusím ľutovať, že túto vychytávku nevyskúšam :D Na fotenie je to však pecka!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to som ich nasla za najlepsiu cenu http://ayo.sk/19-farebne-kriedy-na-vlasy.html

    OdpovedaťOdstrániť