sobota 4. októbra 2014

GOSH Forever eye shadow 06 Plum - recenzia + líčenie

Ahojte! Cez týždeň som sa k blogu nedostala, keďže naša škola bohužiaľ nejaký pozvoľný vstup do semestra nepozná, tak mám už za sebou pár testov a tento týždeň má ďalšie 4 čakajú :( To mi ale nebránilo v tom, aby som včera aspoň na chvíľu vybehla von a spravila si pekné výrazné líčenie :) Jeho základ tvorila novinka od značky GOSH - Forever eye shadow v odtieni 06 Plum. Jedná sa o očný tieň vo forme ceruzky, ktorý sa dá použiť ako linka alebo aplikovať na celé viečko. Môj odtieň má fialovo-sivú farbu a obsahuje množstvo rôznofarebných trblietok. Tiene veľmi dobre držia a môžem potvrdiť, že sú vodeodolné, pretože keď som na Interbeauty skúšala aj ostatné odtiene na ruku, tak aj po sprche sa stále ani nepohli! V ponuke sú aj krásne béžové odtiene, takže ak by sa vám moja farba zdala výrazná a chceli by ste skôr tiene na denné líčenie, tak sa určite zájdite pozrieť :)

Aj keď fialová farba nepatrí medzi moje obľúbené, tak toto líčenie stojí práve na nej a musím uznať, že sa mi páčilo. Na pohyblivé viečko a dolnú linku som naniesla vyššie spomínaný tieň. Ostatok som dotieňovala s paletkou GOSH Quattro Eye shadow, ktorá obsahuje tiene len s jemnou perleťou. Nechcela som totiž, aby líčenie pôsobilo až príliš trblietavo. Výsledný efekt je výrazný, ale myslím, že na večer do mesta alebo na párty je to ideálne :) Pery som volila už v neutrálnejších tónoch, ale konkrétne vám neviem povedať odtieň rúžu, pretože som skombinovala asi 3 :))








Tiene použité len ako linka

Páči sa vám líčenie? Používate tiene v ceruzke aj vy? :)

Majte sa krásne!

8 komentárov:

  1. Wow! Tvoj foťák tú farbu naozaj krásne zachytil! Ja mám len zopár tieňov v ceruzke, ale som s nimi spokojná. Veľmi rada ich používam, keď vstávam skoro ráno do práce..rýchlo sa s nimi pracuje a vydržia naozaj celý deň. A nechápem, prečo fialová nie je tvojom obľúbenou farbou :) Krásne ti zvýrazňuje modrú farbu očí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! To máš pravdu, praktické sú hlavne keď sa človek ponáhľa :) A neviem, ja fialovú celkovo neobľubujem, len máločo sa mi v tej farbe páči :)

      Odstrániť
  2. Krasne vyrazne oci a fialova ti velmi pristane! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ceruzka má krásnu farbu a naozaj sa ti hodí :) PINKUNICORNVANITY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Budem musieť začať nosiť fialovú teda častejšie :))

      Odstrániť
  4. Ja mám tento tienik v neutrálnom odtienie Silver Rose a neviem si ho vynachváliť. Keď nestíham, je to moja posledná záchrana :) Odniene sa im podľa mňa veľmi vydarili a moja recenzia bola len samá chvála.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nečudujem sa, že si spokojná, sú fakt podarené a na recenziu pozriem!

      Odstrániť