pondelok 27. októbra 2014

Rýchla úprava obočia s GOSH Defining Brow Gel

Ahojte! To, že výrazné a pozornosť pútajúce obočie je momentálne v kurze pre vás určite nie je žiadnou novinkou. Každá si po čase nájde ten NAJ spôsob na úpravu obočia, s ktorým je najspokojnejšia. Ja si bežne upravujem obočie pomocou matných hnedých tieňov. S ceruzkou pracujem výnimočne, iba keď sa veľmi ponáhľam. Keď som dostala možnosť vyskúšať GOSH Defining Brow Gel, tak som bola veľmi zvedavá na efekt, pretože sa dalo očakávať, že gél vytvorí iný výsledok ako tiene.

Balenie a aplikátor sú totožné s akými sa stretávame pri bežných riasenkách. Ja mám odtieň 003, čo je pomerne tmavá hnedá. Bola som zvedavá, či bude pre mňa táto farba použiteľná, keďže obočie mám svetlohnedé. Efekt ma ale milo prekvapil, aj keď je farba samozrejme tmavšia, tak to podľa mňa nepôsobí príliš umelo a keď mám chuť práve na výraznejšie obočie, tak použijem tento produkt. Gél po chvíli zaschne, čím zafixuje aj tvar obočia. Tento výrobok ale nebude vhodný pre tie z vás, ktoré majú svoje obočie veľmi riedke a nevýrazné, pretože sa farba nebude mať kde zachytiť. V tom prípade je lepšie použiť tiene a obočie gélom prípadne len zafixovať.




Pred použitím

Po použití


Ukážka ďalších GOSH produktov na úpravu obočia:





Do konca októbra máte ešte možnosť využiť zľavu 25%!

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. ja som práve minule pozerala na tú fixu, ale tak nejako som z nej mala obavy:), síce som sa ju nenápadne snažila vyskúšať už v drogérke, ale asi by sa mi ju nechcelo vždy upravovať tak, aby obočie z tváre priam nekričalo:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne si používanie fixy na obočie neviem predstaviť ani ja, síce som to ešte neskúšala, ale určite musí byť veľmi ťažké vytvoriť prirodzený vzhľad... ale zas pre niekoho, kto má rád obočie presne definované, to môže byť dobrá voľba :)

      Odstrániť
  2. Tá ceruzka vyzerá veľmi dobre...už viem kde pôjdem, musím ju vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Presne tento odtien mam ajja a neviem si ho vynachvalit aj pre taku nesiku ako som ja je to ta najrychlejsia cesta k uprave obocia

    OdpovedaťOdstrániť