streda 31. decembra 2014

Rok 2014!

A je to tu. Posledný deň tohto roku. Bolo by zbytočné hovoriť, ako rýchlo ubehol a že sme ešte len teraz oslavovali ten minulý. Tento pocit má väčšina z nás a je to celkom prirodzené. Keď sa ale ohliadnem na všetky udalosti, ktoré som mala možnosť počas celého roka prežiť, tak som za ne skutočne vďačná. Každý ma koniec koncov také možnosti a príležitosti, aké si sám zariadi, takže verím, že vy ste si tento rok zariadili presne podľa svojich predstáv!

Dnes to teda nebude o kozmetike, ale o chvíľach, ľuďoch, miestach, ktoré mi utkveli v pamäti z celého roka najviac. To však neznamená, že bežné dni v škole alebo doma neboli taktiež super. Keď človek chce, tak mu je vlastne všade dobre :)

Začiatkom tohto roka som navštívila Rím. Nemala som žiadne konkrétne a veľké očakávania, ale o to viac som bola prekvapená. Nezostáva mi nič iné, iba sa tam opäť vrátiť :) Celý post TU.




Pred začiatkom letného skúškového som začala spolupracovať s Biodermou a rovno som aj bola pozvaná na oddychový víkend do krásneho Resortu Sv. Kateřiny v Čechách. Tam som spoznala ostatné skvelé "kolegyne", ochutnala úžasné jedlo, prvýkrát skúsila jogu a vrátila sa naspäť plná síl ukončiť úspešne semester :) Celý post TU.


V lete som prvýkrát vyskúšala ubytovanie cez Couchsurfing a strávila tak s kamarátkou pár skvelých dní u "cudzích" ľudí v Brne. Je to dobrý spôsob, ako posunúť výlet ešte na zábavnejšiu úroveň, takže pri najbližšej možnej príležitosti neváham a couchsurfujem znova! Celý post TU.



Prázdniny by u mňa nemohli existovať bez festivalov, takže aj tento rok som obehla aspoň tie slovenské. Na Topfest som zavítala kvôli 30 Seconds To Mars a určite neľutujem! Ak má niekto určitého interpreta/skupiny rád, tak si myslím, že treba využiť každú šancu, zažiť tú hudbu na vlastné uši/oči/všetky ostatné zmysly. V druhej polovici leta sa konal Grape, ktorý taktiež nesklamal. Na La Roux a Wilkinson by som tancovala hoci aj každý deň!




Video z celého leta :)



V mori som si tento rok zaplávala na Slnečnom pobreží a bola to taká príjemná rodinno-babská dovolenka plná jedla-vody-slnka-párty-jedla-jedla-jedla a tak ďalej... Hold môj apetít rastie asi priamo úmerne s ponúkaným jedlom a narastajúcou teplotou :D Celý post TU.




Ešte pred nástupom do našej milovanej školy som sa zúčastnila turistického kurzu, v ktorom som úprimne prekonala sama seba a zároveň usúdila, že turistiky na nejaký čas opäť stačilo :D Nič to ale nemení na tom, že výlet to bol od začiatku až do konca veľmi vydarený. Celý post TU.





Narodeniny som oslávila na našej farmaceutickej beánii, ktorá sa niesla v znamení swingu, takže sme mali dôvod pekne sa vychystať a ísť sa poriadne vytancovať a zabaviť!




V septembri som si vyskúšala bývanie na Obchodnej ulici v Bratislave a užívala si tak všetky možnosti, ktoré mi pod oknami ležiace centrum mesta ponúkalo. Na jednej tanečnej párty som sa zoznámila s pravým blonďavým Berlínčanom a ani sme nevedeli ako a už sme v novembri s dvoma kamoškami sedeli v autobuse smer hlavné mesto Nemecka. 4 dni tam utiekli ako voda a na pamiatku nám ostali užasné spomienky a milión nezverejniteľných fotiek a videí... V skratke sme si užili Berlín tak, aby sme nemuseli neskôr ľutovať, že sme mohli ešte viac :D Celý post TU.


Počas roka som mala možnosť viackrát spolupracovať so šikovnými fotografmi a výsledky jedného fotenia boli publikované aj v pánskom magazíne Slovak Man spolu s rozhovorom so mnou. Milá skúsenosť, ktorá ma určite potešila :)


A predsa len na záver príde aj tá beauty časť. Nie však o kozmetických produktoch, ale o tých ľuďoch, ktorých som mala možnosť počas celého roka robiť krajšími. Uvedomujem si, aké mám šťastie, že môžem robiť to, čo ma baví. Vážim si každú jednu nevestu, družičku, maturantku a všetky ženy, ktoré sa mi zverili do rúk práve vo svoj výnimočný deň.


Počas roka sa mi naskytla možnosť líčiť aj na akcii Slovenka roka a na Bratislavských módnych dňoch. Obe akcie mi dali nové skúsenosti, ktoré ešte určite využijem!

BMD 2014



Slovenka roka 2014


Želám vám, nech je rok 2015 pre vás úspešný, zábavný a vydarený! 

Ďakujem, že so mnou tento blog tvoríte a verím, že sa vám tu bude páčiť stále viac!


3 komentáre:

  1. Ozaj krásny rok za tebou, prajem, nech je ten ďalší ešte lepší :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. máš toho za sebou hooodne :) super zážitky!
    nech je tento rok minimálne taký dobrý ako 2014 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mmmm to cestovanie, tolko spomienok, ktore ti nikto nevezme :-)

    OdpovedaťOdstrániť