pondelok 9. marca 2015

Nové výživné sprchové gély DOVE

Ahojte! Značku Dove si spájam už od malička s tuhými mydlami, ktoré som si vždy odkladala v krabičke medzi oblečenie kvôli ich vôni a takmer nikdy som ich ani nezačala používať :) Neskôr som si obľúbila ich peny do kúpeľa a antiperspiranty, ktoré sú naozaj perfektné! A keď mi nedávno prišiel mail od zastúpenia Dove, či nemám záujem otestovať ich nové sprchové gély, tak som si povedala, že prečo nevyskúšať niečo nové od mojej obľúbenej značky a spoluprácu som prijala :) 

Na vyskúšanie mi prišli dve varianty: Sprchový gél Dove Deeply Nourishing a Revitalizačný sprchový gél Dove Go Fresh s vôňou mandarínky a kvetu tiaré. Oba sprchové gély sú úžasne hydratačné a vytvárajú bohatú penu. Po sprchovaní som ani nemala potrebu natrieť sa telovým mliekom, čo je pre mňa veľké plus, keďže stále niekam nestíham a pred odchodom z domu mi je dobrá každá minúta :D 


Sprchový gél Dove Deeply Nourishing, ako som sa dočítala, je najobľúbenejší sprchový gél na českom trhu, ktorý ma teraz inovované zloženie. Má veľmi hustú krémovú konzistenciu a čistú jemnú vôňu. 



Revitalizačný sprchový gél Dove Go Fresh s vôňou mandarínky a kvetu tiaré je úplne ideálny na rannú sprchu, lebo vôňu má naozaj veľmi sviežu a dokonale ma preberie :) Konzistencia je o niečo tekutejšia, ako pri variante Deeply Nourishing, ale stále je veľmi príjemná a pokožku zanechá dobre hydratovanú. 



Na výber je množstvo vôní, takže odporúčam pri najbližšej návšteve drogérie zastaviť sa pri Dove a vybrať si tú ideálnu pre vás! :)


4 komentáre:

  1. Značku Dove mám veľmi rada a najviac sprchové gély a telové mlieka :) Tieto vyzerajú super :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne vona toho klasickeho modreho vyhovuje viac :)

    BIODERMA GIVEAWAY!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta mandarinka musí vonět nádherně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dove jsem už hrozně dlouho neměla a produkty vypadají moc sympaticky, takže je rozhodně vyzkouším :)

    Giveway: I Love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť