pondelok 30. marca 2015

SPRING inspired makeup

Jar je už tu a aj keď sa momentálne prihlásilo o slovo chladnejšie počasie, tak verím, že čoskoro si ju budeme môcť vychutnať so všetkým, čo k nej patrí! Milujem, ako sa všetko vonku zobúdza, všade kvitnú kvety, tráva je zelenšia než hocikedy predtým a.. STOP! Práve ňou som sa inšpirovala pri mojom dnešnom líčení. Svetlozelený tieň som nepoužila už celú večnosť, ale včera prišiel najvyšší čas to napraviť! Kedy predsa, ak nie teraz? :) Doplnila som ho už len jemnou hnedou a aby to celé dostalo výraznejší šmrnc, tak nechýba ani predĺžená linka. Na pery som použila môj nový objav (o ktorom som vás už informovala na FB) za 1,19 € a tým je Essence ceruzka na pery v odtieni 15 Honey Berry, ktorá je krásne krémová a vôbec nevysušuje, ale nečakajte celodennú výdrž. No za ten odtieň podľa mňa stojí!Ak sa vám môj blog páči, budem rada, ak ho podporíte TU! :)






Majte krásny týždeň! 

12 komentárov:

  1. Zelená je pre mňa najlepšia jarná farba, dokonca mám zelený kabát :)
    Veľmi sa mi páči to líčenie svojou jednoduchosťou ale zároveň je zaujímavé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zelenú nosím naopak zriedkavo, skôr mám rada mint farbu :) Ďakujem ti krásne!

      Odstrániť
  2. Veľmi sa mi páči kombinácia zelenej s odtieňom rúžu :) A nechala som sa inšpirovať a ceruzku mám už tiež doma, ďakujem za tip. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Mne táto kombinácia tiež prišla zaujímavá a taká pestrá :) A teším sa, že si sa inšpirovala! Dúfam, že s ňou budeš spokojná :)

      Odstrániť
  3. Moc povedené líčení. :) Hezky to dokáže rozzářit. :) (A obdivuju ty linky, takhle perfektně rovné se mi asi zatím nikdy nepodařily. :D :/ )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem <3 <3 Noo linky treba len cvičiť a najlepšie je zaobstarať si gélové/krémové, šikmý štetec a ísť na to :D

      Odstrániť
  4. No..tú ceruzku určite skočím pozrieť :-). Dík za tip :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite po ňu skoč :) Za tú cenu sa neoplatí váhať :)

      Odstrániť
  5. Takéto líčenie očí som si užívala minulý rok na jar a trocha v lete :) Odtiene zelenej mám veľmi rada a dúfam, že ich vytiahnem aj tento rok.
    S ceruzkami Essence použitými ako rúž súhlasím - majú všetky prekrásne odtiene a keď neviem, siaham práve po nich namiesto rúžu.

    OdpovedaťOdstrániť